Δεν έφτανε μόνο ο χωρισμός του Στέφανου και της Μυρτάλης, στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η Μάνη θα δει ένα ακόμα ζευγάρι να χωρίζει και μάλιστα από τα πιο αγαπημένα! Ισμήνη και Κωνσταντίνος ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η σχέση τους θα περάσει μία έντονη κρίση μετά από ένα περιστατικό. Έτσι η Ισμήνη αποφασίζει να χωρίσει.
Η Μυρτάλη μαζί με την Ισμήνη άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση με καλλυντικά και οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα κορίτσια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σύντομα θα κάνουν και τα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος.

Ωστόσο, το χαμόγελο θα φύγει σύντομα από το πρόσωπο της Ισμήνης, αφού θα μάθει ότι πίσω από την πρώτη τους μεγάλη παραγγελία κρύβεται ο Κωνσταντίνος.

Ο καημένος ο σύντροφός της θέλησε να την ενθαρρύνει! Και αποφάσισε να κάνει την πρώτη παραγγελία για να τους αναπτερώσει το ηθικό!
Οι προθέσεις του για πρώτη φορά είναι αγαθές. Αλλά δεν θα κερδίσει τίποτε από αυτό.


Η Ισμήνη το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη μαζί του, αφού συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να του έχει καμία εμπιστοσύνη και ότι δε σέβεται την επιθυμία της να είναι ανεξάρτητη.

Οριστικός ο χωρισμός στη σειρά Η Γη της Ελιάς;

Το ζευγάρι θα καβγαδίσει έντονα, με την Ισμήνη να απομακρύνεται από τον Κωνσταντίνο και οι δυο τους να χωρίζουν. Ωστόσο, δεν θα είναι οριστικό. Ο Κωνσταντίνος δε θα σταματήσει να την προσεγγίζει και να προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει κοντά του. Το θέμα όμως είναι το τι θα γίνει στο μέλλον. Γιατί τώρα μπορεί να του θυμώνει για κάτι που δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά όταν μάθει ότι είναι ο αρχηγός ενός παράνομου κυκλώματος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.