Την Κατερίνα Παπακωστοπούλου φιλοξένησε η Ζωή Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της και την επιρροή που αυτό είχε στη σχέση με τον πρώην σύζυγο της.

«Όταν ήταν πέντε χρονών η κόρη μου, της έβαζα δίπλα να τρώει το καναρίνι. Αυτό ήταν άρρωστο γιατί το έβλεπε και μαδούσε, με αποτέλεσμα με την ανταλλαγή των υγρών όπως αυτό έτρωγε –κάτι έγινε και με το φαγητό της μικρής- έπαθε χλαμύδια ψιττάκωσης, είναι μία πάρα πολύ σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη στα πνευμόνια της που κάνει τη λεγόμενη πλευρίτιδα. Το παιδί έκανε χειρουργείο. Ήμασταν 1,5 μήνα στο νοσοκομείο, 10 ημέρες στην εντατική. Ήταν μία οδυνηρή εμπειρία και για το παιδί και για μένα, και για τον πρώην άντρα μου που συνετέλεσε καθοριστικά και στην πορεία μετά της σχέσης μας», αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star.

 

Και συνέχισε: «Είχαμε τελείως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης στο συμβάν. Τότε ήμουν πιο ψύχραιμη, εκείνος κατέρρεε. Όταν τελείωσε αυτή η περιπέτεια έπαθα φοβερές κρίσεις πανικού. Ενώ αυτό τελείωσε το Πάσχα, εγώ γυρνώντας από την άδειά μου κατέρρευσα μέσα στο αυτοκίνητο. Έκανα ψυχοθεραπεία».

Για το διαζύγιο της ανέφερε πως πια με τον πρώην άντρα της είναι σαν αδέλφια. Ενώ για τον σύζυγο της είπε χαρακτηριστικά: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και εύκολο. Με τα χρόνια, και αν βάλεις πίσω τις πιθανές κόντρες στα οικονομικά που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και σκεφτείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να είμαι καλά και πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μου με υγιή τρόπο, χτίσαμε με τον μπαμπά της μία υγιή σχέση. Δεν σου κρύβω ότι σήμερα είμαστε αδέρφια και ότι ο πρώην άντρας μου με τον νυν σύζυγό μου είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο νυν σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην σύζυγό μου».