Το Survivor δύο μέρες μετά την προβολή του τελικού, και ποιος ξέρει για πόσο καιρό ακόμα, συνεχίζει να ξεσηκώνει τα πλήθη και τα τηλεοπτικά πάνελ. Ωστόσο, κυρίαρχο ρόλο δεν είχαν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού που δεν ήταν άλλοι από τον Στάθη Σχίζα, νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και του Άρη Σοϊλέδη. 

Αυτή που πρωταγωνιστεί κυρίως, είναι η σύντροφος του Άρη, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, και το βλέμμα που έριξε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του νικητή.

Όπως πολύ σωστά παρατήρησε, με ένταση βέβαια, ο κουμπάρος του ζευγαριού και παρουσιαστής της εκπομπής Happy Day του ALPHA, Κώστας Φραγκολιάς, η παραγωγή του παιχνιδιού την είχε «στημένη» στη Μαρία προφανώς για να δείξει το αυτονόητο που δεν ήταν άλλο από την απογοήτευσή της!

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες», είπε με ένταση ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους» συνέχισε εκνευρισμένος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Survivor: Πώς το σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς