Το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας ξεκίνησε με χαμό στην παραλία των Κόκκινων του ΣΚΑΪ! Αιτία η  Ναυσικά που είναι έξαλλη με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες με τους παίκτες να είναι αγανακτισμένοι μαζί της. Έτσι, μετά την κυριακάτικη ιστορία με τον Άρη Σοϊλέδη, ένα νέο περιστατικό έρχεται να ταράξει τα ήδη.. ταραγμένα νερά της ομάδας.
Αυτή τη φορά απέναντί στην 25χρονη, βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η δεύτερη μάλιστα δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ!

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα, τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δε θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιόν μου και για τη σχέση μου. Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους», ανέφερε αγανακτιμένη η Ναυσικά.

Έπειτα η Ναυσικά μίλησε με τις φίλες της Βρισηίδας, την Αθηνά και την Ευρυδίκη. Τις παρότρυνε μάλιστα λέγοντάς τους πως «πρέπει να της βάλετε μυαλό». Η ίδια ανέφερε ότι «της Αθηνάς της λείπει πολύ η κόρη της και μέσα στο Survivor της τη θύμιζε η Βρισηίδα επειδή δε σταματάει να μιλάει και να λέει τα δικά της. Θέλετε να σας πω πόσο χρονών είναι η κόρη της Αθηνάς; Είναι 13 και ο νοών νοείτω».

Survivor: Απογοήτευση και για την Ευρυδίκη

Και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όμως έκανε αποκαλύψεις. Η ίδια δήλωσε πόσο στεναχωρημένη είναι για το γεγονός ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της. Σύμφωνα με την ίδια για αυτό ευθύνεται ο Άρης Σοϊλέδης. «Πριν πάμε στο συμβούλιο, ο Άρης έπιασε την Αθηνά και της είπε να πάει να πιάσει τη Βρισηίδα και να της πει να προτείνει εμένα υποψήφια προς αποχώρηση γιατί είμαι δυνατή στο κοινό. Δεν ξέρω που το στηρίζει. Ερχόμενος από έξω είπε πως εγώ δεν κινδυνεύω κι ότι είμαι αγαπητή», ανέφερε χαρακτηριστικά.