Στο επεισόδιο του Survivor του ΣΚΑΪ είδαμε μεγάλες ανατροπές αλλά και μία κόντρα άνευ προηγουμένου ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδα.
Μέσα στην καλύβα των διασήμων έγινε μεγάλος χαμός μετά την ήττα τους έναντι των μαχητών.

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες κυρίως από την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης, φανερά ενοχλημένος από τη στάση της της είπε: «Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη».

Από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκρίθηκε σε έντονο ύφος πως «Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι! Τέλεια, τέλεια, τέλεια… Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπίσου… Ξεκουμπίσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε».

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπίσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» ανταπάντησε ο ποδοσφαιριστής.

Η Βρισηίδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και ξέσπασε σε κλάματα.