Το αποψινό επεισόδιο του Survivor τα έχει όλα! Έχουμε βαρεθεί να το λέμε είναι η αλήθεια, αλλά έχει καταφέρει να εξάψει την φαντασία μας αυτό που διαδραματίζεται στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του και παλεύει να κερδίσει μόνος του. Γι αυτό ακριβώς η ανάσα «κόβεται», που λέει ο λόγος εννοείται! Ας δούμε όμως τι έχουμε για να ξέρουμε τι έχουμε να λαμβάνουμε.

Η κόκκινη ομάδα είναι τελείως για κλάματα αφού και οι τρεις υποψήφιοι είναι δικοί τους. Άρα έχουμε και λέμε. Μυριέλλα, Απόστολος Ρουβάς και Τζο Μαριδάκη. Με λίγα λόγια οι δύο παλαιοί με την δυνατή. Επιπλέον σήμερα έχουμε τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία.

Οι Μπλε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ψηλά ψυχολογικά και με το δίκιο τους, αφού η ασυλία είναι σιγουράκι και πάνε δυνατά για την επικοινωνία την οποία να θυμήσουμε ότι έχασαν την περασμένη εβδομάδα.

Βέβαια τα πράγματα στις μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και στα πολύ καλά τους. Η λέξη «αρμονία» δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, τώρα έχουμε και τον Κωνσταντίνο να πλακώνεται με τον Τάκη. Ο καθημερινός τσακωμός προφανώς και προκαλεί εκνευρισμό στους υπόλοιπους παίκτες.

Και επανερχόμαστε στους Κόκκινους και συγκεκριμένα στον Άρη Σοϊλέδη που τα βάζει με την Μυριέλλα αφού τη θεωρεί υπαίτια για στημένη κλήρωση προκειμένου να βγει ο Απόστολος.

Όπως και να έχει, το κλίμα είναι βαρύ στον Άγιο Δομίνικο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να έχουν τα παιδιά μία επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους έτσι ώστε να μειωθεί η ένταση και να γελάσει το χειλάκι τους.

ΕΔΩ λοιπόν βλέπετε ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας του αποψινού Survivor!