Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης για δυνατούς παίκτες. Η επιβίωση, μεταξύ τόσων ανθρώπων που καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους μονάχα εύκολη δεν είναι! Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να παίξουν αρχικά άμυνα και έπειτα επίθεση προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν όρθιοι!

Βέβαια όλοι είναι «θνητοί» κι ακόμα κι αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους σκληρό, μπορεί να έρθει η στιγμή και να λυγίσουν! Άλλωστε αυτό το βλέπουμε σαφέστατα στα αγωνίσματα όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθούμε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ένας τραυματισμός, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες υποσιτίζονται και ζουν σε δύσκολες συνθήκες, μπορεί να αποβεί μοιραίος για τη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Ωστόσο αλλού είναι το ζήτημα στις μεταξύ των παικτών σχέσεις. Και θα μιλήσουμε ξεκάθαρα!

Κάποτε ο Γιώργος Ταλάντσεβ είπε στον Σπύρο Μαρτίκα: «Εσύ κι η Μυριέλλα μπορείτε να συμπληρώσετε μαζί ένα ολόκληρο επεισόδιο Survivor και να το γεμίζετε όλο χωρίς τελεία» αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιλάνε πολύ και οι δύο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φτάνοντας στο συμβούλιο του επεισοδίου του Survivor 5 που προβλήθηκε στις (21/3) τόνισε, όπως και στο τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, πως η νίκη της ομάδας των κόκκινων οφείλεται καθαρά στην τύχη.

“Την πλήρωσε”, μάλιστα και η Μυριέλλα, ενώ λίγο πριν “έδωσε” και την Ασημίνα, για την οποία ανέφερε ότι δεν είναι σοβαρή γενικά και το έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία της και στην συμπεριφορά της στα συμβούλια, κατά την γνώμη του πάντοτε. Αφορμή γι’ αυτό το σχόλιό του ήταν το γεγονός ότι η ηθοποιός γέλασε την ώρα που εκείνος μιλούσε.

Μένει να δούμε τελικά, σε μία ενδεχόμενη μάχη μεταξύ των δύο, οι οποίοι διαθέτου έξι υποψηφιότητες έκαστος, ποιος θα είναι ο νικητής! Ποιος θα καταφέρει να έχει τον κόσμο στο πλευρό του αλλά και ποιος θα μείνει όρθιος αγωνιστικά!