Ο Γιάννης Τσολάκης, ο παίκτης του Survivor που έφυγε πριν τον Σάββα εμφανίστηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά το απόγευμα της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης της ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία που βίωσε στο παιχνίδι καθώς και τα πολλά κιλά που έχασε εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσολάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το Survivor μαζεύω τα κομμάτια μου! Έχασα 16 κιλά, είναι τρομερό. Φαντάσου ότι βγαίνω από το παιχνίδι, την επόμενη μέρα μού φέρνουν τη ζυγαριά, είχα μπει 80 και βλέπω 64 κιλά».

Όπως μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε, με φωτογραφία και της ζυγαριάς που τον δείχνει να έχει μείνει 64 κιλά, όταν μπήκε στο Survivro με 80, άρα έχασε 16 κιλά και όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
“Ο κύριος που βλέπετε δεν είναι άλλος είμαι εγώ …
Απλά έχασα 16 κιλά, μαύρισα όσο δεν πήγαινε άλλο και είδα πως φαίνομαι όταν έχω μούσια 🤣
Αν πήρα τα μαθήματα μου ?
Φυσικά και τα πήρα ..
Αν πάλεψα με τους δαίμονές μου ?
Φυσικά και πάλεψα ..
Αν το μετάνιωσα ?
Φυσικά όχι
Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα !!!
Θα είναι ένα κεφάλαιο που δεν θα σβήσει ποτέ από μέσα μου”.

τσολακης

Survivor: Δεν έβλεπα από τη χαρά μου!

«Δεν έβλεπα από τη χαρά μου όταν έφυγα από το Survivor. Φαντάσου ότι η Ασημίνα, σε κάποια φάση, είχε είκοσι μέρες περίοδο στο Survivor! Το λέω χιουμοριστικά αλλά πως είναι οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο με όλες τις ανέσεις. Όλα εκεί μεγενθύνονται πάρα πολύ».
«Όταν έβλεπα Survivor, πριν βρεθώ εκεί, έλεγα πως όλα είναι ψέματα και πίσω από τις κάμερες δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ταϊζουν. Καμία σχέση» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ.

«Εμένα αυτά που με δυσκόλεψαν στο Survivor πάρα πολύ είναι ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις και δεν ξέρεις τη γίνεται έξω. Βγήκα και είδα ότι υπάρχει πόλεμος, δεν το ξέραμε και φρίκαρα».