Τι έγινε ρε παιδιά που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Χάνει και ο Σοϊλέδης; Ο παίκτης του φετινού reality παιχνιδιού, Survivor στο ΣΚΑΪ, είναι τελικά… θνητός! Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί ότι και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να χάσει. Βέβαια όχι τη γη κάτω από τα πόδια του γιατί παρολαυτά, κέρδισε τον Μαρτίκα  μετά την κατάρρευση του προσωπικού του σερί νικών.

Μετά όμως από το ξέσπασμά του στο τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, φανέρωσε και μια άλλη πτυχή του εαυτού του. Την οποία μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς… εγωιστική γιατί προφανώς δεν έδειξε ομαδικό πνεύμα.  Και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή του η συμπεριφορά σχολιάστηκε από αυτόν που του έχει και μεγάλη «συμπάθεια». Μα φυσικά τον Κατσαούνη!

 

Ο αγρότης από τη Θεσσαλία ήταν ο παίκτης που μετά από δύο εβδομάδες θα τον ανάγκαζε στην πρώτη του ήττα! Επιπλέον, θύμισε τα λόγια που είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν σαν άλλος… μελλοντολόγος!

Αμέσως μετά τη νίκη του επί του ποδοσφαιριστή, φρόντισε να θυμίσει τα αλαζονικά του λόγια. Ο ποδοσφαιριστής  όμως, ακόμα και μετά την ήττα του, μπόρεσε να πετύχει μια νίκη απέναντι στο ενδεχομένως αγαπημένο ματσάρισμα των Κόκκινων. Έτσι, ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που έχασε από τον ποδοσφαιριστή.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να πετύχουν την 8η συνεχόμενη νίκη τους και να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με το δεξί. Οι Μαχητές από την άλλη φάνηκαν πιο αδύναμοι από ποτέ.

Survivor: Πώς είναι οι Μαχητές;

Η νέα εβδομάδα βρήκε τους Κόκκινους έτσι ακριβώς όπως τους άφησε. Με ένα ακόμα έπαθλο στη φαρέτρα τους. Οι Μαχητές  ήταν σε ένα ακόμη αγώνισμα κατώτεροι των περιστάσεων.

katsaounis

Και μπορεί ο Κατσαούνης να γύρισε στις συζητήσεις της ομάδας, όμως τα λόγια του δεν ήταν ικανά να ξυπνήσουν τους συμπαίκτες του.  Ωστόσο ο Θεσσαλός, μετά την ήττα μίλησε για πρώτη φορά μετά από καιρό ως μέλος της ομάδας και όχι ως μονάδα.