Η διαφορετικότητα στο φετινό Survivor είναι ότι είναι All Star! Δηλαδή οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν πάει υποψιασμένοι! Γνωρίζουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν, πώς θα τρέφονται, πού θα κοιμούνται, πώς θα περνάει η ώρα τους και πάνω από όλα, είχαν την πολυτέλεια να «μελετήσουν» πώς να κινηθούν για να τη βγάλουν «καθαρή» στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Επίσης, ίσως κάποιοι από τους παίκτες, να είχαν αναπτύξει και σχέσεις με άτομα της παραγωγής. Δηλαδή αφού αποχώρησαν από τους εκάστοτε κύκλους του ριάλιτι, να διατήρησαν φιλίες είτε με εργαζόμενους της παραγωγής του ΣΚΑΪ, είτε με συνεργάτες του Ατζούν.

Αυτό ενδεχομένως να είχε και κρυφές… παγίδες αφού ίσως παραγνωρίστηκαν!

Η καταγγελία από το στόμα του πρώην παίκτη του ριάλιτι, Κώστα Αναγνωστόπουλου που αφορά σε άτομα της παραγωγής, είναι σχεδόν ξεκάθαρη! Τι είπε ο «μισθοφόρος»;

«Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον π…λο’ και αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι και στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια και οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», έγραψε στο twitter ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Τι εννοεί με όσα λέει ο ποιητής και επιπλέον, γιατί κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες που είτε αποχώρησαν, είτε αποβλήθηκαν είτε έφυγαν οικειοθελώς, δεν έχουν μιλήσει;

Δείτε την ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου για το Survivor!


Όλες οι ειδήσεις

Survivor: ΤΡΟΜΕΡΟ ξεκατίνιασμα Βρισηίδας και Άρη στο Twitter

Viral: Επική αντίδραση οπαδού σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Σασμός: Ο εφιάλτης ζωντανεύει για τον Μαθιό-Τον εκβιάζει ο Μανώλης!