Ο γνωστός makeup artist και wannabe τραγουδιστής του Survivor, δεν πρόλαβε να ρίξει άγκυρα στην Ελλάδα και πάλι ασχολούμαστε μαζί του.

Σήμερα ο Αντρέας Μικρούτσικος στο SUPER KATERINA, τον αποκάλεσε η εθνική μας κουτσομπόλα και δεν μπορεί πλέον να ασχολείται μαζί του, μιας και αυτά που λέει απλά εκθέτουν τον ίδιο και ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα. Μετά την παρουσία του στην Ιωάννα Μαλέσκου και το LOVEIT, σειρά πήρε η εκπομπή της Κατερίνας, δυστυχώς όμως όχι ακόμη live στο πλατό αλλά μέσα από προσωπική συνέντευξη. Εκεί μας ενημέρωσε ότι επικοινώνησε και με την Μαρία Αντωνά (αρραβωνιαστικιά του Άρη, εκεί στον ΣΚΑΪ θα έπρεπε να της κόβουν μισθό) αλλά και με την Σοφιάννα Αβραμάκη, τονίζοντας μας ότι αυτός είπε αυτά που έβλεπε και συνεχίζοντας με έμμεσο τρόπο αυτό που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο. Εμείς αυτό που θα θέλαμε να του προτείνουμε είναι μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο να κοιτάξει τα ματάκια του, μιας και είναι σε μια ηλικία περίεργη, 37 χρονών δηλώνει αφαιρώντας σίγουρα τα 2 χρόνια της πανδημίας, τα οποία δεν μετράνε και κάποια καλοκαίρια που δεν πέρασε καλά και δεν πρέπει να προσμετρούνται στην ηλικία του!

Αφού επέστρεψε από Άγιο Δομίνικο ρίχτηκε στην δουλειά, είπε να ανανεώσει το μαύρισμα του (είναι σημαντικό καλοκαίρι έρχεται) και να ηχογραφήσει τη δεύτερη επαγγελματική του δουλειά. Μετά την επιτυχία του Mr Yummy είπε να μας στείλει πάλι αδιάβαστους με το Versace https://www.youtube.com/watch?v=0uCcrlh4fF4 κάτι ανάμεσα σε ραπ και τραπ όπως μας είπε, πάει βουρ για grammy! Πάντως βλέπετε ο Κωνσταντίνος νοιώθει τον παλμό της νεολαίας και κινείται προς τα εκεί. Είναι η κλασική περίπτωση «εγώ θα μείνω με την νεολαία», όσο χρονών και να είμαι. Βέβαια είπαμε ο Κωνσταντίνος δεν έχει ηλικία είναι απλά ο Εμμανουήλ!

Τα ελληνικά νησιά πλέον τον καλούνε για να κλείσουν τα μαγαζιά τους … εεε λάθος για να τραγουδήσει ο φίλος μας από το Survivor τις δύο επιτυχίες του και να δώσει αέρα καραϊβικής στα Ελληνικά νησιά! Οπότε σύντομα θα τον απολαύσουμε και εγχώρια, γιατί όλως τυχαίως, κάποια κάμερα από κάποια εκπομπή θα βρίσκεται εκεί. Μην αγχώνεστε, τον Κωνσταντίνο δεν τον χάνουμε, ήταν σκοπός ζωής του όπως μας τόνισε να πάει στον SURVIVOR και τώρα έχουμε καταλάβει γιατί. Ήθελε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δημοσιότητα που κέρδισε, ώστε να βρεθεί στο προσκήνιο της και «καλά» ελληνικής showbiz και να ασχολούμαστε μαζί του. Τώρα είναι το νέο τραγούδι, σε λίγο καιρό θα είναι τα καλέσματα σε μαγαζιά της επαρχίας (οι γνωστές σε όλους μας αρπαχτές), έπειτα κάτι θα βρει για να βρεθεί πάλι στην επικαιρότητα. Με αυτά τρέφεται ώστε να μπορεί να ζει, είναι κρίμα όμως γιατί όλοι έλεγαν ότι είναι πολύ καλός make up artist και καλό θα ήταν για αυτόν (και σίγουρα για εμάς) να μείνει σε αυτό το κομμάτι.

Είμαι σίγουρη ότι σύντομα για τον Mr Versace πλέον (ας προωθήσουμε το νέο του single), κάτι θα βρούμε για να σας ενημερώσουμε, οπότε stay tuned και τα yummy νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν!