Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής Love it. Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί όσο, είναι και η Ιώαννα Μαλέσκου, η οποία όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από το Love it, η παρουσιάστρια που αποφεύγει να μιλά για το τηλεοπτικό της μέλλον πριν ακόμα ολοκληρώσει οποιαδήποτε συνεργασία, ανακοίνωσε την ημερομηνία που η εκπομπή της θα ρίξει αυλαία.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως το «Love it» θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, οι πληροφορίες θέλουν την λήξη της συνεργασίας τους να είναι οριστική και αυτήν την περίοδο στο κανάλι γίνονται προσπάθειες ανεύρεσης παρουσιαστών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, εντυπωσιακή με λέγειν και άποψη προβλημάτιζε εδώ και καιρό τον ΣΚΑΪ, που έβλεπε το «Love it» να συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια, η Ιωάννα είναι ένα πρόσωπο που εξαρχής αποτελούσε στοίχημα για το Κανάλι και γι’ αυτο οι άνθρωποί έδειχναν αποφασισμένοι να τη στηρίξουν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό οπότε και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή της από το κανάλι του Φαλήρου.

Το ραντεβού Ιωάννα Μαλέσκου – Open θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της, η παρουσιάστρια έχει κλείσει ραντεβού για συζητήσεις με το Open.

Είναι βέβαια απορίας άξιον αν τελικά η Μαλέσκου πάει στο OPEN, ποια θα είναι η θέση της Μπέττυ Μαγγίρα.

Πάντως μέχρι και τις (24/5) φρόντιζε να υπερασπίζεται επάξια τα δικαιώματα του καναλιού στο οποίο εργάζεται τουλάχιστον για λίγο ακόμα καιρό.