Η Κατερίνα Καινούργιου, η δραστήρια παρουσιάστρια του ALPHA, η οποία εδώ και κάποιους μήνες είναι single, πατά γερά στο πόδια της και σχεδιάζει τη ζωή της με τους καλύτερους οιωνούς.

Και επειδή όλα ξεκινούν από το σπίτι, η Κατερίνα αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα και σύμφωνα με την  Real News είναι βρίσκεται στο Κολωνάκι, με μεγάλους χώρους, μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα. Το σπίτι ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε εκεί η αδελφή του γνωστού ηθοποιού.

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε και περιμένει με ανυπoμονησία να εγκατασταθεί και να απολαύσει τη θαλπωρή του νέου της σπιτικού.

Μέχρι τώρα έμενε στα βόρεια προάστια -και, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, το σπίτι της δεν είχε ωραία θέα και ήταν αρκετά σκοτεινό.

Κατερίνα Καινούργιου: Το Πάσχα της παρουσιάστριας

Ψάχνει το φως στο ζωή της σε όλους και σε όλα που βρίσκονται δίπλα της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Super Κατερίνα την περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη περνούσε αρκετό καιρό στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν το σπίτι του πρώην συντρόφου της. Είναι μια περιοχή που της αρέσει πολύ και καλύπτει πολλές από τις ανάγκες της.
Το Πάσχα για την όμορφη παρουσιάστρια φέτος ήταν διαφορετικά. Λόγω της μετακόμισης αλλά και των πολλών υποχρεώσεών  γιόρτασε την Ανάσταση σε κοντινό προορισμό επιλέγοντας τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Η λα-μπερή Κατερίνα ξεκουράστηκε και χαλάρωσε σε ένα πολύ όμορφο κατάλυμα και γέμισε τις μπαταρίες της με υπέροχες εικόνες. Σύμμαχοί της ο καλός καιρός και η καλή παρέα. Αυτό το Πάσχα ήταν σαν ένα τεράστιο restart για την παρουσιάστρια. Βρήκε τον χρόνο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα και να συνεχίσει με τη ζωή που της ταιριάζει! Πριν από λίγο καιρό, στο πλαίσιο των αλλαγών που έχει αποφασίσει, η Κ. Καινούργιου προχώρησε και στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων της.