Πολύς λόγος έγινε για το αν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ταλάντσεβ θα είναι μέσα στο Survivor All Star που μεταδίδεται και φέτος από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τουλάχιστον όχι στις αρχικές ομάδες που επελέγησαν να μετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά ξέρουμε ότι οι ανατροπές που υπάρχουν είναι πολλές, με παίκτες να αποχωρούν οικειοθελώς κατά τη διάρκειά του  και άλλους μπαίνουν εκτάκτως. Είτε για να καλύψουν κάποιο κενό είτε για να προσδώσουν νέα δεδομένα και ουσιαστικά να φέρουν τα πάνω-κάτω σχετικά με όσα γνωρίζαμε ως εκείνη τη στιγμή.

Μια ανάρτηση που έκαναν Τριαντάφυλλος και Ταλάντσεβ από το αεροδρόμιο ήρθε λοιπόν να «βάλει» φωτιά! Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω οι δύο φίλοι ετοιμάζονται για ταξιδάκι και έβαλαν ένα κουιζάκι στους φίλους τους στο Instagram.

Με την ερώτηση «που πάμε;» παραθέτουν τρεις επιλογές και συγκεκριμένα Α) Μαϊάμι, Β) Άγιο Δομίνικο και Γ) Κύπρο. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι απαντήσεις…πήραν φωτιά καθώς αρκετοί νόμιζαν οτι θα τους ξαναδούμε στο Survivor και μάλιστα αυτή τη φορά στο Survivor All Star.

Εκτός συγκλονιστικού πάντως το αεροπλάνο που πήραν δεν θα πήγαινε στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα που πήγαν και γιατί Τριαντάφυλλος και Ταλάντσεβ θα σας γελάσουμε. Πρόκειται για ταξίδι αναψυχής σε Κύπρο η Μαϊάμι, πρόκειται για συναυλία του γνωστού τραγουδιστή σε κάποιο από τα δύο μέρη και ο φίλος του πήγε μαζί του; Μένει να το διευκρινίσουν οι ίδιοι σε επόμενη ανάρτηση.

Δείτε παρακάτω τι ανέβασαν

Survivor All Star: «Φωτιά» πήγαν να βάλουν Τριαντάφυλλος και Ταλάντσεβ με ανάρτησή τους, όμως το πιθανότερο είναι να κάνουν χιούμορ. Survivor All Star: «Φωτιά» πήγαν να βάλουν Τριαντάφυλλος και Ταλάντσεβ με ανάρτησή τους, όμως το πιθανότερο είναι να κάνουν χιούμορ. Survivor All Star: «Φωτιά» πήγαν να βάλουν Τριαντάφυλλος και Ταλάντσεβ με ανάρτησή τους, όμως το πιθανότερο είναι να κάνουν χιούμορ.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 29/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star: Γι’ αυτό αυξήθηκε η διάρκεια των επεισοδίων

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το λαχταριστό παρασκήνιο για «Survivor, «My Style Rocks» Dragons’ Den και τα λάθη της Ηλιάνας