Εντύπωση προκάλεσε η αύξηση της χρονικής διάρκειας κάθε επεισοδίου του Survivor All Star, που μεταδίδεται φυσικά και πάλι από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα εκεί που κάθε επεισόδιο του Survivor ολοκληρωνόταν έως κάπου στις 00:20, πλέον τα επεισόδια έχουν φτάσει να «αγγίζουν» τετράωρο! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τίτλοι τέλους πέφτουν πλέον περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα!

Ο λόγος είναι η τηλεθέαση., σύμφωνα με τη «Real News». Στόχος του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι κάθε επεισόδιο του Survivor All Star να «παίζει μπάλα» και μόνο του για κάποιο χρονικό διάστημα βγαίνοντας εκτός της ζώνης μετάδοσης της μυθοπλασίας

Η αλήθεια είναι πως τα δυνατά σήριαλ που έχουν γεμίσει την prime time ζώνη των άλλων μεγάλων καναλιών έχουν κάνει «ζημιά» στο Survivor All Star. Οπως μαρτυρά η τηλεθέαση το ποσοστό του ριάλιτι πέφτει στο 12%-15% κατά την ώρα της κοινής μετάδοσης με τις σειρές, δηλαδή από τις 21:00 έως τις 23:00 περίπου.

Έτσι με αυτά τα «κόλπα» ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ προσπαθούν να τονώσουν το παιχνίδι επιβίωσης έτσι ώστε όταν ο ανταγωνισμός (τα σήριαλ) τελειώσουν εκείνο να «τσιμπήσει» κάποια ποσοστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα υψηλότερα ποσοστά του Survivor All Star, καταγράφονται μεταμεοσύνκτια φτάνοντας προς το τέλος γύρω στο 20%.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor διαρροή 29/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ spoiler! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

«Με αυτά τα λεφτά θα σκεφτόμουν να μπω στο παιχνίδι» – Ποιος το λέει

Survivor All Star: Σε αυτές τις ταινίες παίζει ο Ντάνος