Ελληνική Showbiz – Gossip: Εβδομάδα πολύ καυτή αυτή που μας πέρασε, με θέματα φλέγοντα να μας απασχολούν! Έχει καρδιά αγκινάρα κάποιος που ξανά ερωτεύεται σε 2 μήνες; Μπορεί κάποιος να ερωτευτεί μέσα σε δύο 7λεπτά; Είναι φιλοσοφικά ζητήματα που είμαι σίγουρη ότι σας απασχολούν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να κοιμηθείτε χθες περιμένοντας εμένα να σας βοηθήσω με την επίλυση… δυστυχώς θα σας στεναχωρήσω μιας και απάντηση δεν έχω.

Μπορεί όντως να ερωτευτείς κεραυνοβόλα αλλά όχι ρε παιδιά κάτω από συνθήκες πείνας και κακουχίας … όχι έτσι! Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Το θέμα αυτό όπως σας είχαμε πει μια εβδομάδα πριν, απασχόλησε όλεεεεες τις εκπομπές και όταν λέμε όλες εννοούμε όλες! Εντάξει στις ειδήσεις δεν έπαιξαν, αλλά αν είχαμε ακόμη τις ειδήσεις του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο και το Γιώργο Λιάγκα (προδίδω ηλικίες με αυτά που θυμάμαι) θα έπαιζε πρώτο θέμα και θα το πήγαιναν και ένα βήμα παραπέρα να έχουν στα παράθυρα φίλους και συγγενείς των δύο πλευρών να έρχονται σε αντιπαράθεση … ωραίες εποχές!

Εντάξει νομίζω το υπέραναλύσαμε το θέμα και ειδικά μετά τις δηλώσεις της Καρολίνας! Βέβαια όσοι είδαν το τρέιλερ χθες θα ξέρουν ότι και οι παίχτες των δυο ομάδων θα ασχοληθούνε με το θέμα αυτό και ειδικά κάποια άτομα από την κόκκινη ομάδα τονίζοντας ότι ο Μάριος δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ για την αποχώρηση της αγάπης του. Να τονίσω εδώ ότι αν ο Μάριος μείνει μέχρι το τέλος θα έχουν περάσει 6 μήνες με no see … τότε θα δούμε! Πολλά είπαμε let’s go παρακάτω!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Το λαχταριστό παρασκήνιο για «Survivor, «My Style Rocks» Dragons’ Den και τα λάθη της Ηλιάνας

Πρεμιέρα είχαμε την Πέμπτη με το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Dragons’ Den, δυστυχώς πήγε όπως το προβλέψαμε και έκανε μονοψήφια. Νομίζω δεν μπορεί να ανταγωνιστεί καμία ζώνη και ενώ είναι μια καλή ιδέα εδώ στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το αγκαλιάσουν. Βέβαια ο Σάκης δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα πήρε το κορίτσι του και έφυγαν ταξίδι στη Σαουδική Αραβία για αναψυχή! Να προτείνω εγώ κάτι, τώρα που οι σχέσεις του αποκαταστάθηκαν με τον Γιώργο Μαυρίδη δε ξεκινάνε πάλι το World Party; Για εμένα ήταν από τις καλύτερες του εκπομπές και ναι θα το πω καλύτερη και από την παρουσίαση του SURVIVOR, που συγκριτικά με τον Λιανό υπολείπεται. Εγώ ιδέες λέω … όποιος θέλει τις ακούει!

Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το My Style Rocks, που ήδη παίζεται δυο εβδομάδες (απορώ γιατί). Ενώ το πρώτο το χαζοέβλεπα γυρίζοντας από τη δουλειά μιας και είχε πλάκα και που πολλές φορές μπορούσαμε να δούμε και ένα ωραίο styling, φέτος δε βλέπεται. Δεν το έχω δει ποτέ για να εκφέρω άποψη ολοκληρωμένη μόνο από video που κυκλοφορούν στα σόσιαλ μέντια, αλλά δυστυχώς αυτά που βλέπω είναι πολύ trash … δεν ξέρω τι πήγε τόσο άσχημα με το casting του παιχνιδιού, μήπως έδωσαν έμφαση στο SURVIVOR (ίδια παραγωγή και το άφησαν αυτό παραπονεμένο;) και δεν έγινε σωστή επιλογή παικτριών;

Οι περισσότερες έχουν πάει για αυτά τα 10 λεπτά δημοσιότητας, που μόνο κακό θα τους κάνουν. Αλήθεια απορώ τι ακριβώς κάνει αυτό το concept στην ελληνική τηλεόραση είναι πολύ κακό! Τώρα να πω και τη γνώμη μου για την Ηλιάνα που έχει δύο back to back κακές επιλογές; Μετά το Love Island πήγε στο My Style Rocks για να γυρίσει πίσω στη μόδα και σε κάτι λιγότερο Trash και τελικά θα πούμε ότι το Love Island ήταν πιο ποιοτικό…

Δεν ξέρω τι κάνει η ομάδα της, δεν είναι μόνο να πάρεις χρήματα για μια δουλειά αλλά να κάνεις κάτι που ταιριάζει σε εσένα και στην προσωπικότητα σου. Μπορεί ο ρόλος της στο Love Island να ήταν διεκπεραιωτικός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ταυτίζουν την Ηλιάνα με τη συγκεκριμένη εκπομπή!

Λάθος επιλογές, που πιστεύω θα της στοιχίσουν στο τηλεοπτικό της μέλλον, κρίμα γιατί δεν πρέπει να κοιτάς μόνο το τώρα αλλά και το μέλλον σου!