Ο Ηλίας Μπόγδανος ο προτελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά. Ο πρώην παίκτης είπε ότι προφανώς και υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος και σαφώς δεν μπορούσε να τοποθετηθεί μιας και ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε προφανώς και ο ίδιος έγραψε το χαρτάκι αλλά η παραγωγή ήξερε από την αρχή τα γεγονότα! Η ίδια η παραγωγή γνώριζε από το πρώτο δευτερόλεπτο τι είχε γίνει. Επιπλέον είπε ότι το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει, είναι να πει πραγματικά τι έχει συμβεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος έπιασε και είπε για το στυλό αλλά προς όφελος όλων ενώ τόνισε ότι ο Γκότσης ήταν φίλος στο παιχνίδι αν και μέχρι σήμερα δεν έχουν μιλήσει ακόμα. Ο Ηλίας είπε ότι κλήθηκε να μεταφράσει τι έλεγε ο άνθρωπος.

Έγραφε λοιπόν, καφές, τσιγάρα και μπισκότα, ποιος πληρώνει τον ρώτησαν αλλά ο Μπόγδανος όταν ρωτήθηκε από τον Παρτσώλη για το ποιος πληρώνει, εκείνος είπε ότι δεν πήγε να εκθέσει κανέναν!

Τα 150 άτομα της παραγωγής ήξεραν τα γεγονότα αφού ο Μπόγδανος δεν έκρυψε κάτι και φυσικά δεν ήταν μόνο το χαρτάκι ο λόγος που έφυγε ο Γκότσης.

Ο Ηλίας προσπάθησε να βάλει πλάτη αλλά δεν δόθηκε η ευκαιρία να τοποθετηθεί.

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

Όλες οι ειδήσεις

Άρης Σερβετάλης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κόμμα ΝΙΚΗ

Viral δήμαρχος στο Μεξικό – Παντρεύτηκε αλιγάτορα τιμώντας προαιώνια παράδοση!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θέμο Αναστασιάδη