Ένας κακός χαμός γίνεται στο Survivor All Star αλλά όχι στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου αλλά στα δικηγορικά γραφεία Ελλάδας και Τουρκίας!

Όπως φαίνεται, σίριαλ και μάλιστα με τουρκικούς υπότιτλους πρόκειται να γίνει με τα όσα κατήγγειλε η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όπως έγινε γνωστό,η πρώην παίκτρια του reality στρέφεται εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δικηγόροι της μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA όπου και αναγνώστηκε το εξώδικο.

Τα τρία θέματα που απασχολούν είναι το συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει στα χέρια της. Επίσης το γεγονός ότι κοιμόταν εννέα μέρες με άνθρωπο της παραγωγής. Επιπλέον ο συγκεκριμένος άντρας της έδινε τρία ψυχοφάρμακα την ημέρα!

Survivor: Διαβάστε το εξώδικο!

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός και απαντά στην Ασημίνα με σκληρούς χαρακτηρισμούς!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η ανακοίνωση

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες.»

Survivor: Δείτε την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου