Όσο το Survivor All Star προχωρά και δε φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ αλλά και στον Ατζούν τα αναμενόμενα… έσοδα, η παραγωγή θα σκαρφίζεται τρόπους για να πορώνει τους παίκτες και να δημιουργεί ίντριγκες!

Είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες ξέρουν τι γίνεται εκεί έξω, μακριά από το ριάλιτι επιβίωσης δηλαδή, οπότε οφείλουν να πράξουν και τα ανάλογα.

Θεωρείστε δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχουν στελέχη στην παραγωγή που φροντίζουν να εξιτάρουν την μπλε και την κόκκινη ομάδα ενώ δε μας βγάζετε από το μυαλό, όσο κι αν ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ότι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκεί, δηλαδή δημοσιογράφοι, οπερατέρ, μοντέρ και άλλοι, «πουλάνε» και αγοράζουν βέβαια από τη μία ομάδα στην άλλη! Δηλαδή μαθαίνουν σκηνικά από τους μπλε τα λένε στους κόκκινους και το αντίθετο!

Πάμε όμως στα νέα σκηνικά που γίνονται και είναι και επιβεβαιωμένα!

Ο Νίκος Μπάρτζης φροντίζει να ανοίγει μέτωπα με πολλούς παίκτες τόσο της δικής του όσο και της αντίπαλης ομάδας χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο! Θέλει να φύγει; Δε γουστάρει κανέναν; Τα βάζει με παίκτες που θεωρεί αδύναμους; Όπως και να έχει αυτή τη φορά βάζει στο μάτι τον Γιωρίκα που ακόμα δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του και μπήκε στο στόχαστρο!

Νίκος Μπάρτζης και Πιλίδης θα έρθουν σε πολύ έντονη αντιπαράθεση και μάλιστα το σκηνικό θα χοντρύνει. Σε σημείο να ειπωθούν βαριές κουβέντες.

Την αφορμή μπορείτε να την ακούσετε στο παρακάτω βίντεο. Η ουσία είναι αλλού. Σε αυτό που λέει ο Γιωρίκας Πιλίδης στον Νίκο Μπάρτζη όταν τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν στη μεταξύ τους κουβέντα.

Το συγκεκριμένο σκηνικό που είναι αγωνιστικού περιεχομένου επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας και τη Φαίη Σκορδά!

Survivor: Γι αυτό πλακώνονται Μπάρτζης-Πηλίδης!