Ο Γιώργος Κορόμι, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας στην καθιερωμένη συνέντευξη μετά την αποχώρηση.

Ο ίδιος δηλώνει πως περίμενε ότι θα φύγει αφού η Μελίνα είχε πολύ στήριξη από την Κύπρο ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και γι αυτή την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που ακούει στο όνομα, Τάκης Καραγκούνιας.

Όπως παραδέχτηκε, δεν ψήφισε τον Τάκη για αγωνιστικούς λόγους αφού σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του είναι τρομερές ειδικά όταν μιλάμε, όπως λέει χαρακτηριστικά, για έναν άνθρωπο 50 ετών.

Ωστόσο όπως παραδέχεται καθημερινά υπήρξαν πολλές εντάσεις σε σημεία που δεν υπήρχαν κάμερες και φυσικά δεν έχουν προβληθεί στην τηλεόραση.

«Θέλω να έχω την ησυχία μου στο νησί, δεν ήθελα εντάσεις. Είναι πολλά αυτά που έχουμε ζήσει και δεν υπήρχαν κάμερες. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι φίλος με τον Ηλία Μπόγδανο από το 2021. Είπα ότι θέλω νικητή τον Σάκη γιατί έχουμε δει ξεκάθαρα ότι είναι ο πιο καλός παίκτης στα αγωνίσματα. Αν μου έλεγες καθαρά επιβίωση θα έλεγα άλλο άτομο. Απλά για το Survivor όπως είναι πιστεύω τον Σάκη Κατσούλη» είπε επιπλέον ο Γιώργος Κόρομι.

«Η Σταυρούλα είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες αλλά δεν έχει γνώσεις στο κομμάτι της επιβίωσης» τόνισε επιπλέον ο πρώην πια παίκτης ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τους πανηγυρισμούς του Τριαντάφυλλου όταν έφυγε αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσει έναν παίκτη που ήταν το 21.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα