Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι περιμένει παιδί και κυριολεκτικά καταρρέει στο Μαύρο Ρόδο. Σε άθλια κατάσταση επιστρέφει στο μοναστήρι παρά τις αντιρρήσεις του Λευτέρη. Προσπαθεί να συμφιλιωθεί με αυτό που της συμβαίνει, για κακή της τύχη όμως το μεγάλο της μυστικό το μαθαίνει και ο Γεράσιμος. Εκτός εαυτού σχεδιάζει να την απομακρύνει για πάντα από τον Πέτρο.

Ο Λευτέρης από την άλλη επιτίθεται στο Γεράσιμο για την εμμονή που έχει με την κόρη του. Ο Καστρινός ζητά από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να βρει τα αληθινά αποτελέσματα του DNA. Η Αλεξία στριμώχνει ξανά τον Βίκο για την εξαφάνιση της Κύρας αλλά εκείνος καταφέρνει να ξεγλιστρήσει.

Ωστόσο παίρνει μια σημαντική απόφαση. Αν και τρελά ερωτευμένος με την Αλεξία αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να διακόψουν την σχέση τους. Την ίδια ώρα ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την κόρη του για τις επαφές της με τον εχθρό.

Η Ελισάβετ αισθάνεται πιο μόνη από πότε. Τελικά όμως ανοίγει την καρδιά της σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα. Έτσι ομολογεί στην Φιλαρέτη ότι περιμένει το παιδί του Πέτρου. Η Φιλαρέτη φυσικά ταράζεται αλλά προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Οι δύο γυναίκες βέβαια δεν μπορούν να φανταστούν ότι κάποιος ακούει την κρυφή τους συζήτηση και συγκεκριμένα ο μητροπολίτης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος. Της εξηγεί λοιπόν ότι αυτό αποκλείει την κουρά της αλλά και την παραμονή της στο μοναστήρι.

Εκείνη του λέει απερίφραστα ότι δεν έχει σκοπό να μείνει οπουδήποτε αλλού. Η λύση που βρίσκει ο Σεβασμιότατος θα προκαλέσει την οργή του Γεράσιμου.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επικές στιγμές στα σπορ που έγιναν Viral (vid)

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ