Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, μία προσωπικότητα ιδιαίτερα «δύσκολη» αφού συχνά φάνηκε να πρωταγωνιστεί σε σκηνές ιδιαίτερης έντασης.

Ο μισθοφόρος από το Αίγιο είχε καταφέρει να μαλώσει με τους περισσότερους συμπαίκτες του ενώ η συμπεριφορά του καθόλου δεν έμοιαζε με εκείνη ενός πενηντάρη αλλά πολύ περισσότερο με έναν αντιδραστικό έφηβο!

Αυτός ο χαρακτήρας βγήκε στην επιφάνεια στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, πώς άλλωστε θα τον γνωρίζαμε εμείς, αλλά συνεχίστηκε ακόμα και τώρα που είναι εκτός του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα, φρόντισε να συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά ακόμα και με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Πρωινό μας, Νίκο Παρτσώλη με τον οποίο και… αρπάχτηκε!

Ωστόσο δεν παρέλειψε να ζητήσει και συγνώμη από τη Μελίνα σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι δεν έχει παιδιά σε εκείνη την ηλικία. Όπως είπε μπερδεύτηκαν τα λόγια του και ειπώθηκαν αλλιώς!

Επίσης αναφέρθηκε τόσο στον Ηλία τον Μπόγδανο όσο και τον Ηλία Γκότση που έδινε όπως είπε φαγητό στον πρώτο!

Παραδέχθηκε ακόμα και ότι έφαγε αλλά δεν ήξερε ότι αυτό προερχόταν από τον Γκότση ο οποίος όπως είπε, έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα από αυτόν ενώ τόνισε ότι δε θέλει καμία επαφή μαζί του!

Το ίδιο είπε και για τον Μπάρτζη, δηλαδή ότι δεν τον θέλει στη ζωή του.

Ο πρώην πλέον παίκτης είπε στον δημοσιογράφο ότι ελπίζει να τα παίξει όλα και να μην τα κόψει στο μοντάζ!

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Χαμός στη συνάντηση Τάσου – Φαρμάκη

Premier League: Αυτές είναι οι πιο αστείες στιγμές της σεζόν που έγιναν Viral (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος κι άλλος πασίγνωστος δημοσιογράφος – Αυτός είναι