Το Survivor All Star συνεχίζεται και τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο είναι τουλάχιστον συγκινητικά αφού για να καταφέρει ο Ατζούν να ανεβάσει τα νούμερα, όχι μόνο θα παντρέψει αλλά ίσως, ίσως τονίζουμε, κάποια παίκτρια κάνει και ένα μωράκι!

Οι στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι πράγματι ξεχωριστές και κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός όταν αποφάσισε να βάλει ζευγάρια και μάλιστα… εν ενεργεία!

Όχι ένα, αλλά δύο ζευγάρια που ταξίδεψαν χιλιάδες μίλια μακριά, κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους ακόμα και αν ανήκαν σε διαφορετικές ομάδες!

Και βέβαια δε μιλάμε για τον φαρμακοποιό του Κερατσινίου, Σπύρο Μαρτίκα και την… «γλυκόλαλη» Βρισηίδα η οποία έφυγε νωρίς, που λέει και το γνωστό άσμα.

Ο λόγος γίνεται για το ζευγάρι Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη που μετρούν αρκετά χρόνια μαζί και η αγάπη τους φαίνεται να άντεξε με το πέρασμα του χρόνου!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/2) είδαμε τους Κόκκινους να κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού δίνει δύναμη στους παίκτες να μιλούν με συγγενείς τους.

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα σε αντίθεση με την σύντροφο του, Μαριαλένα.Μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, το ζευγάρι ήρθε κοντά και η παιχτούρα του Survivor 2021 έκανε μία πρόταση στην αγαπημένη του.

Σάκης: «Πως γίνεται να μην σε σκέφτομαι; Όλους τους αγώνες που έχουμε κερδίσει, δεν μπορώ να μη σε σκέφτομαι! Όταν έγραφε η κάμερα, μου λέει ο Στέλιος «δεν έχεις κάνει παιδί και λέω «όχι, Μαριαλένα, θα κάνουμε ένα;». Αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».
Μαριαλένα: «Πότε το είπες αυτό;»
Σάκης: «Όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος “εσύ δεν έχεις παιδί”. Λέω: “Όχι. Μαριαλένα θες να κάνουμε ένα;”. Αλλά δεν με κοίταξες καν».
Μαριαλένα: «Δεν το άκουσα».
Σάκης: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι».

Η κοπέλα συγκινήθηκε, τον πήρε αγκαλιά και μετά τέλος οι κάμερες!

Τι έγινε παιδιά;

Survivor: Όταν ο Σάκης πρότεινε στη Μαριαλένα