Το Survivor συνεχίζεται και οι παίκτες ξαμολιούνται προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν το σημερινό έπαθλο που δεν είναι άλλο από την επικοινωνία με φίλους και συγγενείς.

Ωστόσο στο επεισόδιο της Τρίτης που προβλήθηκε οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την τελευταία ασυλία της εβδομάδας μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα, και μάλιστα με 10 -6. Οι Διάσημοι αν και αρκετές φορές πλησίασαν, δεν τα κατάφεραν να κάνουν για μία ακόμα φορά την ανατροπή!

 

Ο Τάκης, σαν άλλος… Αριστείδης ο Δίκαιος, θέλησε να δώσει τροφή για σκέψη στους Διάσημους για το ποιον θα πρέπει να ψηφίσουν στο επερχόμενο Συμβούλιο, καθώς ο Κώστας που ψηφίστηκε την τελευταία φορά, είναι πολύ ανεβασμένος αγωνιστικά.

Από την άλλη οι Διάσημοι δεν φάνηκε να ιδρώνει το αυτί τους αφού η ήττα αυτή μάλλον αφού αυτή τη φορά δεν υπήρξε ομοφωνία στις ψήφους που μοιράστηκαν ανάμεσα σε Μαρτίκα, Κώστα και Χανταμπάκη, με τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι να είναι εκείνος που θα περιμένει την κρίση του κοινού.

Ο Μαρτίκας έριξε πάλι τις μπηχτές του για το αποτέλεσμα λέγοντας: «Σεβαστό κάθε αποτέλεσμα με δικά τους κριτήρια επέλεξαν οι συμπαίκτες τους, ωστόσο το αποδέχομαι. Ο κόσμος θ’ αποφασίσει και θα δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει. Λένε ότι έχω ανέβει αγωνιστικά και φάνηκε αυτό και στην κάλπη. Οπότε θα έλεγα ότι πολλοί κρύβονται πίσω από τις αλήθειες τους».

Στο μεταξύ, ένεκα και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, οι αγαπησιάρηδες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αγάπης ενώ ο Γιώργος Λιανός μίλησε και για τον έρωτα του Τάκη με τον Βασάλο χαρακτηρίζοντάς τους ως το ζευγάρι της χρονιάς. «Να μας χαιρόμαστε, εύχομαι αυτή η αγάπη να κρατήσει για πάντα, είσαι ο αγαπημένος μου φίλος», είπε ο Βασάλος.

Survivor: Δείτε το βίντεο

 

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα «τελειώνει» την Πολυξένη-Την καρφώνει στον Θέμη!