Και ενώ το Survivor και ο ΣΚΑΪ προχωρούν σε αλλαγές στην προβολή των επεισοδίων λόγω των επικείμενων εκλογών, οι παίκτες που βρίσκονται στο μακρινό νησί της Καραϊβικής προσπαθούν να συνάπτουν συμμαχίες και να στήνουν δολοπλοκίες έτσι ώστε να βγάλουν από τη μέση παίκτες που έχουν δύναμη!

Εντωμεταξύ, η κόντρα Μαρτίκα και Νίκου Μπάρτζη καλά κρατεί, αφού και οι δύο προσπαθούν να αποδυναμώσουν τον άλλον για να προχωρήσουν στον τελικό στόχο χωρίς εμπόδια.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε από τα επεισόδια που προβάλλονται, οι Μπλε έχουν διχαστεί μεταξύ τους αφού Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα υποστηρίζουν τον Μαρτίκα και από την άλλη τον Νίκο Μπάρτζη υποστηρίζει η Στέλλα και η Ρία.

Αυτοί που στηρίζουν Μπάρτζη θεωρούν ότι ο φαρμακοποιός ανακατεύεται στις ψηφοφορίες και προσπαθεί να βγάλει εκτός αδύναμους παίκτες προκειμένου να μην υπάρχει ανταγωνισμός ενώ από τη μεριά του Σπύρου Μαρτίκα υποστηρίζεται ότι ο Μπάρτζης προσπαθεί να βγάλει ύπουλο τον παίκτη και πώς είναι όλα στημένα.

Στο μεταξύ ο Μπάρτζης έκανε στην κυριολεξία «τσακωτούς» τον Σπύρο, τη Σταυρούλα και τον Ηλία που συζητούσαν στο δάσος κατηγορώντας στην ουσία τον συμπαίκτη τους. Ο ίδιος μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, απομακρύνθηκε.

Και στο σημερινό τρέιλερ του ριάλιτι ο Μαρτίκας λέει για το σχέδιο Μπάρτζη που θέλει να βγάλει από τη μέση τον, για 23η φορά, υποψήφιο προς αποχώρηση, φαρμακοποιό από το Κερατσίνι ενώ θέση παίρνει και η Μαριαλένα!

Αποψινός στόχος είναι το μαγευτικό ταξίδι στο Μαϊάμι και όλοι θα πατήσουν επίπ πτωμάτων για να το κατακτήσουν!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή ο Αποστόλης-Γι αυτή τη δολοφονία συλλαμβάνεται!

Ανατροπή: Ποια ομάδα Big4 είναι φαβορί για τον Πάλμα

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη σώζει τον Αποστόλη-Τέλος ο Δημοσθένης για τον Κωνσταντίνο