Θα λαδώσει το εντεράκι τους σήμερα στο Survivor αφού το γεύμα που κερδίζουν οι παίκτες είναι κάτι παραπάνω από… λουκούλειο! Επιτέλους οι παίκτες φαίνεται να βλέπουν άσπρη μέρα και μάλιστα χωρίς… Μπάρμπαρα αφού το φαγητό είναι πραγματικά απολαυστικό!

Το έπαθλο φαγητού είναι σίγουρα το πιο δυνατό αφού πρόκειται ουσιαστικά για την κινητήριο δύναμη χωρίς την οποία οι παίκτες απλά σέρνονται! Ωραία και η επικοινωνία, να μάθουμε τα νέα από το σόι εκεί στην Ελλάδα αλλά κρατά για ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς ανταπόκριση από τον Άγιο Δομίνικο.

Το μόνο που προσφέρει είναι λίγα δεύτερα συγκίνησης και όφελος κανένα. Εμείς όμως που είμαστε πιο ρεαλιστές και καθόλου ρομαντικοί μας ενδιαφέρει η κοιλίτσα των παικτών που στο αποψινό τουλάχιστον επεισόδιο θα γεμίσει από πίτσα!

Ναι, το πεντανόστιμο φαγητό με τις ιταλικές καταβολές, επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για να κάνει ευτυχισμένους τους παίκτες μίας ομάδας.

Μπορεί όλοι οι παίκτες να είναι με το βλέμμα στραμμένο στο Συμβούλιο αποχώρησης αλλά και το φαγητό είναι πολύ βασικό! Και ποιοι είναι αυτοί που θα το απολαύσουν; Μα φυσικά αυτοί που είναι σε καλύτερη φόρμα!

Όταν η ψυχολογία είναι στα ύψη και η κούραση έχει μετριαστεί αφού το σώμα κουράζεται αλλά το μυαλό όχι, όταν πείνα και ταλαιπωρία δεν υπάρχουν γιατί το ηθικό είναι ψηλά, οι μόνοι νικητές που μπορούν να απολαύσουν την πιτσούλα είναι φυσικά οι Μπλε!

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα!

 

Όλες οι ειδήσεις

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα