Σχεδόν δέκα μέρες μετά την αποβολή από το Survivor All Star των Ασημίνα Χατηζανδρέου και  Κατερίνας Δαλάκα και ακόμα το τοπίο είναι χλωμό. Η επιστροφή των δύο κοριτσιών όλο και απομακρύνεται ειδικά και μετά την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Δαλάκα, μας αποδεικνύει ότι είναι πλέον πολύ δύσκολο να υπάρξει κοινή γραμμή με τον Ατζούν έτσι ώστε να ξαναβρεθούν στις καλύβες οι δύο αθλήτριες.

Ωστόσο όλοι γνώριζαν πως είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά αυτό ουδέποτε πραγματοποιήθηκε.

Ο λόγος είναι βέβαια τα όσα τραγικά συνέβησαν στη γείτονα χώρα με τον σεισμό που προκάλεσε το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων!

Έτσι, οι δύο παίκτριες αν και είχαν κανονισμένο ραντεβού με τον παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά και τα όσα κατήγγειλε ο Μπάρτζης για χρήση κινητού στην κόκκινη ομάδα, αυτο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας», η συνάντηση αυτή δεν θα γίνει και για αυτό τον λόγο δόθηκε το «πράσινο φως» στην Δαλάκα να πάρει το κινητό της και προχώρησε χθες στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.
Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε το ίδιο θα γίνει σήμερα και με την Ασημίνα και προφανώς και όλα τα μάτια επικεντρώνονται στα όσα θα σχολιάσει μέσα από την ανάρτησή της η νεαρή ποδοσφαιρίστρια και σύντροφος του Χρήστου Δάντη!

Survivor: Δείτε όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης