Όσο πλησιάζει το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, τόσο οι  παίκτες θα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί προκειμένου να πλησιάσουν το έπαθλο περισσότερο και να μπορέσουν να πάρουν το… χρήμα!

Ο Μπάρτζης μοιάζει να είναι το φαβορί και αυτό το έχουν καταλάβει προφανώς εκεί στον Άγιο Δομίνικο και θέλουν να τον τελειώσουν τόσο ο Σάκης Κατσούλης, που είναι η χαρά της πεθεράς μιας και δηλώνει ξεκάθαρα στην κάμερα ότι θα υπερασπιστεί όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πώς όχι άλλωστε αφού είναι το έτερον ήμισυ, όπως και ο Μπόγδανος!

Στο μεταξύ, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, εξήγησε στους παίκτες πώς θα προκύψουν οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα, υπενθυμίζοντας ότι θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Μάλιστα, τους ανακοίνωσε ότι «ο πολυτιμότερος παίκτης» ή «η πολυτιμότερη παίκτρια» (MVP) θα είναι αυτός που θα υποδεικνύει τον τρίτο υποψήφιο.

«Να σας φρεσκάρω λιγάκι τη μνήμη σας. Τα είπα και στο προηγούμενο Συμβούλιο αποχώρησης. Θα σας εξηγήσω πώς θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα. Θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας κι από κάθε αντίστοιχο συμβούλιο, θα προκύπτει ένας υποψήφιος», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Στο δεύτερο Συμβούλιο, όμως, πέρα από τις δικές σας ψηφοφορίες, θα προκύψει άλλος ένας υποψήφιος. Με ποιον τρόπο; Αυτό θα το υποδείξει ο MVP ή η MVP και των δύο αγώνων ασυλίας.

Φυσικά βγήκε υποψήφιος ο Μπάρτζης!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης απειλεί τον Ευθύμη για το φόνο Ξαξίρη-Τρέμει ότι θα αποκαλυφθεί ο Βαγγέλης

Τι ισχύει με τον Χουάνγκ και την πώλησή του

Survivor: Ο Βασάλος ανακοινώνει ότι είναι χωρισμένος-Με ποιες πήγε στη… ζούγκλα-Πολλά μάτια, όρεξη μηδέν!