Τα αποκάλυψε όλα ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερος από γυναικείες… υποχρεώσεις και ότι δεν έκανε τίποτα από όσα τον κατηγόρησαν αφού, όπως είπε, είπαν ότι έχει πάει με όλους και μόνο με τον Λιανό δεν τον… ζευγάρωσαν (κι αυτό γιατί είχε παιδιά όπως είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Μουτσινάς).

Ο γυμναστής ωστόσο είπε πως δεν υπήρχε καμία όρεξη να προχωρήσει σε τέτοιες ιστορίες μιας και υπήρχαν πολλά μάτια, λίγο φαγητό και όρεξη μηδέν!

«Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;» είπε για τις νυχτερινές εξορμήσεις του στο δάσος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Βασάλος είπε ότι θέλει να κάνει κάτι που να του αρέσει πάρα πολύ και όχι να πάει και να σχολιάζει μιας και γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν το κάνει καλά!

Επιπλέον είπε πως δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα ενώ ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μιας και κοιμόταν με τη συνείδησή του ήσυχη! Δεν τον αφορά καθόλου το τι βγήκε προς τα έξω αλλά θεωρεί ότι δέχτηκε πόλεμο από δημοσιογράφους αλλά και παίκτες που είχαν αποχωρήσει.

«Αυτά που είδα και διάβασα από κάτι καλοπροαίρετους ανθρώπους που έβγαζαν κάτι ρεπορτάζ που δεν ξέρω αν ισχύουν… αλλά θα τα πω κι αυτά».

«Το off-camera το έφερνα στο on-camera εγώ. Οπότε γινόταν κάτι off-camera και έβγαιναν και έλεγαν ότι αυτό δεν έγινε, δεν το είδαμε ποτέ. Το λάθος μου ήταν ότι είχα λάθος προσέγγιση προς το παιχνίδι. Το Survivor φέτος δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα», είπε Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Μπαίνω σε κάποιο Συμβούλιο και ακούω: σήμερα στοχεύουμε σε αυτόν, την άλλη βδομάδα σε εκείνον. Δεν το πίστευα. Τα παιδιά που μπήκαν στα Survivor του ’21 και το ’22 ήξεραν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλο. Εγώ ήμουν πιο ρομαντικός. Τουλάχιστον δεν ήμουν ρόλος, ήμουν 100% ο εαυτός μου», τόνισε ο γυμναστής.

Survivor: Δείτε τα αποσπάσματα