Οι σπόντες στο Survivor δίνουν και παίρνουν και μάλιστα με ερωτικό περιεχόμενο αφού αυτή τη φορά σειρά έχει η Μαριαλένα που σχολιάζει Σταυρούλα και Μελίνα!

Ο σχολιασμός βέβαια δε φαίνεται να έχει θετικό περιεχόμενο αφού αρχικά μιλάει για beef ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μελίνα αγωνιστικό, έπειτα ερωτικό και τέλος ρίχνει το καρφί με το όνομα του Βασάλου!

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης φροντίζει «καπάκι» να δείξει τον Κωνσταντίνο που εκνευρίζεται με τον Καραγκούνια ο οποίος λίγα δεύτερα πριν του λέει ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα κάτι που εκνευρίζει έντονα τον παίκτη.

Σειρά έχει η Σταυρούλα που λέει για τη Μελίνα ότι ζηλεύει γιατί της πήρε τον γκόμενο όπως χαρακτηριστικά λέει στη συνέντευξή της.

Ο αγώνας για το έπαθλο φαγητού χαρακτηρίζεται από ένταση και δύναμη ενώ στο Συμβούλιο απόψε (27/4) ανακοινώνεται και ο παίκτης που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από την άλλη ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τον συνήθη ύποπτο, Σπύρο Μαρτίκα φάνηκε να είναι στο επεισόδιο της Τετάρτης η Στέλλα Ανδρέαδου η οποία είπε: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε πως η κόκκινη ομάδα τα έκανε θάλασσα και έβγαλε δύο υποψήφιους και με βάση τα λεγόμενά του θα έπρεπε να συζητήσουν ποιον να βγάλουν υποψήφιο».

«Αυτό για εμένα είναι ένα μεγάλο λάθος γιατί δεν μπορείς να κάτσεις με την ομάδα να πεις: “Θα βγάλουμε αυτόν υποψήφιο. Είστε σύμφωνοι;”», σχολιάζοντας τη στρατηγική του Σπύρου Μαρτίκα.

Τέλος για το σχέδιο Μαρτίκα, που ήθελε να συζητήσει ανοιχτά όσον αφορά τη ψηφοφορία: «Η ψήφος είναι μυστική, διαφορετικά, θα πηγαίναμε στο συμβούλιο και θα ψηφίζαμε ανοιχτά. Φαίνεται πως ο Σπύρος… μαγειρεύει, εφόσον πιστεύει πως πρέπει να κάτσουν όλοι να μιλήσουν, αυτός θα μαγειρεύει».

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία θύμα βιασμού-Μάρκος και Πιπίτσα χωρίζουν αλλά προσωρινά!

NBA: Αποκλεισμός-σοκ για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο – Μυθικός και πάλι ο Μπάτλερ!

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Ισίδωρο-Υποστηρίζει τον Στάθη!