Στην  εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θέλησε να.. καθαρίσει τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά της και κατά πόσο είχε σχέση εκείνη με την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Η τραγουδίστρια είπε ότι ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δεν έφυγε για όσα εκείνη του είπε. Όπως μάλιστα δήλωσε ευθαρσώς εκείνη απλά είπε στον Στάθη ότι δεν είχε… χαιρετίσματα!

Ωστόσο η ένταση ήταν αλλού! Η Ελευθερία είπε ότι δε λυπήθηκε που έφυγε από το παιχνίδι γιατί απλά δεν της άρεσε να… στοχοποιεί, να κακολογεί και γενικά όλο αυτό που δημιουργείται κάθε εβδομάδα. Εκείνη την ώρα πάντως ο Νίκος Γεωργιάδης, που να… αγιάσει το στόμα του, της είπε «ναι αλλά το έκανες» και μάλιστα επέμενε κιόλας!

Ο δημοσιογράφος της είπε ότι είπε κάτι και έτσι έφυγε ο Στάθης! Η Ελευθερίου βιάστηκε να πει ότι «τηλεδικάζουν» και για όλα φταίει ο… Μαρτίκας και αν αυτό πέρασαν προς τα έξω, είναι όλο λάθος για να κερδίσει την εύνοια ο φαρμακοποιός!

Τότε το πάνελ προφανώς και δεν άφησε ασχολίαστο το σχόλιό της λέγοντας ότι η ίδια τηλεδικάζει. Για να δικαιολογηθεί η τραγουδίστρια είπε ότι το μόνο «ψέμα» που είπε στον Στάθη είναι τα χαιρετίσματα και δεν αποχώρησε εξαιτίας της αλλά λόγω των σκέψεων που είχε. Έτσι ο Μαρτίκας, που δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, έκανε ριάλιτι στις «πλάτες» της και γι αυτό έφυγε ο Σχίζας!

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής του ΣΚΑΪ