Το Survivor φέτος διεκδικεί επάξια τον τίτλο του ριάλιτι κι αυτό γιατί κανείς πια δεν το θυμάται για τους στίβους μάχης και τις επιδόσεις των παικτών αλλά για τις μεταξύ τους σχέσεις, τις ζήλιες και τα… κερατώματα!

Όπως ήδη έχει φανεί, κι έχοντας μπροστά μας ακόμα τέσσερις μήνες τουλάχιστον, οι παίκτες φτάνουν στα όριά τους προφανώς καθοδηγούμενοι από την παραγωγή αφού κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί για να αυξηθούν τα νούμερα! Είναι άλλωστε πασιφανές, ότι πάνε οι εποχές με τα νούμερα της AGB να χτυπάνε 30+ για πλάκα.

Τώρα λένε 18 και νομίζουν ότι πανηγυρίζει η Ελλάδα! Έτσι λοιπόν, και επειδή πενία τέχνας κατεργάζεται, στήνονται καυγάδες, μπαίνουν εμβόλιμα άτομα που θα προκαλέσουν χαμό και γίνονται σκηνικά τουλάχιστον αστεία!

Ένα τέτοιο προβλήθηκε και το βράδυ της Δευτέρας από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανάμεσα στο ζεύγος Κατσούλη όταν η Μαριαλένα παραπονέθηκε έντονα στον Σάκη για τη συμπεριφορά του.

Οι κόκκινοι αποφάσισαν να έχουν επικεφαλή  στην ομάδα τους που να δίνει τις εντολές από τον πάγκο την ώρα του run. Αυτό όμως δεν ικανοποίησε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια  παραπονέθηκε στο σύντροφό της Σάκη Κατσούλη γιατί την ενοχλεί ν’ ακούει τη φωνή του όταν εκείνη αγωνίζεται, τη στιγμή που η ίδια δεν το κάνει στο συμπαίκτη της όταν εκείνος παλεύει με το Σάκη. “Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως” απάντησε ο Σάκης Κατσούλης στα παράπονα της Μαριαλένας. Η κρίση μεταξύ τους ξεπεράστηκε αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμα αφού το παιχνίδι είναι… μακρύ!

Survivor: Τα παράπονα της Μαριαλένας