Ολοένα και φουντώνει η κόντρα του Survivor μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα, του φαρμακοποιού από το Κερατσίνι που όπως όλοι έχουμε καταλάβει, τον έχει το λαό του, και τον Τάκη Καραγκούνια που μοιάζει να θέλει να τα βάλει με όλους και με όλα και αδιαφορεί για το αν είναι αγαπητός στο κοινό!

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και τον Νίκο Παρτσώλη, ένας ακόμα χαμός πρόκειται να γίνει στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστές Μαρτίκα και Καραγκούνια με φόντο το… Κερατσίνι!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Τάκης θα προκαλέσει τον Μαρτίκα σε αγώνα, αν και θα εκφράσει το παράπονο ότι προτιμά να παίζει με δυνατούς παίκτες όπως ο Μάριος και ο Ηλίας.

Μόλις ο φαρμακοποιός άκουσε αυτή τη θανατηφόρα ατάκα, όπως είναι αναμενόμενο, εκνευρίστηκε και είπε στον Τάκη Καραγκούνια το θανατηφόρο σχόλιό του: «Θα σου απαντήσει το Κερατσίνι Τάκη μου όταν έρθει η ώρα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αναμετρηθούν στην ψηφοφορία.

Θα υπάρξει λοιπόν κόντρα Αιγίου και Κερατσινίου. Και ενδεχομένως ο Τάκης να είναι δυνατός παίκτης αλλά ο Μαρτίκας, επειδή θα νιώσει ότι τον βλέπει ο λαός του και δε θέλει να απογοητεύσει το κοινό του, θα τα δώσει όλα.

Όμως, αύριο Τετάρτη θα δούμε εντέλει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και πώς μπορεί αυτή η κόντρα να βγει σε όλους… ξινή!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…