Είπαμε να τα δίνουν όλα για όλα εκεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αλλά πλέον έχει χαθεί κάθε μέτρο αξιοπρέπειας και σεβασμού αφού οι παίκτες πορώνονται την ώρα της δράσης και ξεχνούν ακόμα και τα στοιχειώδη που δεν είναι άλλο από την έλλειψη σεβασμού!

Αυτή τη φορά «θύμα» ασέβειας θα πέσει ο Τάκης Καραγκούνιας που δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα του. Αυτό θα δούμε σε έναν από τους επόμενους αγώνες σε επόμενο επεισόδιο, ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Είναι ένα στιγμιότυπο κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου ο Αγόρου φωνάζει στον Μπάρτζη: «Τελείωσε το, τελείωσε το».

Πάνω στη ένταση του αγώνα ο Τάκης παρερμηνεύει αυτό που ακούστηκε και νομίζει πως ακούει: «Τελείωσε τον γέρο» και θα τον οδηγήσει στον πάγκο που είναι ο Αγόρου και θα ζητήσει το λόγο από αυτόν!

Εκεί όμως θα σπρώξει κατά λάθος τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος είναι ένθερμος και ζητάει το λόγο! Ο Νίκος Παρτσώλης είπε στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ ότι όλοι οι παίκτες τα έχουν βρει ανάμεσά τους. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση θα ακουστεί και η φράση: «Νούμερο, θα τα πούμε στην Ελλάδα εμείς» και είναι μία ατάκα που είπε ο Τάκης στον Αγόρου!

Ωστόσο, η ένταση λίγο πριν την ένωση είναι φυσιολογική, ο Τάκης είναι και υποψήφιος και έχει το ανάλογο άγχος. Όπως και να έχει καλό είναι να μην χάνεται η μπάλα!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;