Μπορεί εδώ στο Ελλάδα να ετοιμαζόμαστε, αν δεν το έχουμε κάνει ήδη, να ψήσουμε μπριζολίκια και κοψίδια αλλά στο μακρινό Survivor, που έχει χαθεί η αίσθηση του χρόνου, το έπαθλο φαγητού είναι μεν νόστιμο αλλά δεν το λες και… λαχταριστό!

Έτσι τα παιδιά, παίζει να έχουν ήδη απολαύσει τα… λουκανικοπιτάκια τους που είναι και το έπαθλο φαγητού!

Και επειδή νέα μέλη μπαίνουν στο παιχνίδι που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν αναταράξεις, η παραγωγή είπε να τους χορτάσει λίγο για να μην τους βγει μετά… ξινό!

Μιας και ξεκινήσαμε να λέμε για τα πρώην και τα νυν ζευγάρια, θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε τα κάτωθι.

Η Ελευθερία Ελευθερίου τα είχε με τον Μάριο Πρίαμο, τουλάχιστον πριν εκείνος προχωρήσει με την  Κάρολιν Καλύβα, κάτι που κανείς από τους δύο δεν έκρυψε. Είναι αλήθεια απορίας άξιο, τι πρόκειται να ακολουθήσει τώρα που η Ελευθερία πηγαίνει πάλι μία βόλτα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αν δε δει, η Ελευθερία πρέπει κάτι να είχε κάνει και με τον Αλέξη Παππά. Η τραγουδίστρια ωστόσο είχε πει κατά το παρελθόν τα εξής: «Δεν έγινε ποτέ τίποτα με τον Αλέξη στο Survivor. Αντιθέτως, η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα. Είχαμε και εντάσεις. Δεν υπήρξε φλερτ. Είναι πολύ ωραίος άνδρας ο Αλέξης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπήρξε κάτι ερωτικό»
Από την άλλη μπαίνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Κεφαλά. Η πρώην παίκτρια τόσο του παιχνιδιού αλλά και πρώην του Σάκη με τον οποίο είχαν όμως ΗΔΗ χωρίσει όταν εκείνοι μπήκαν το μακρινό 2021.

Τι είχε δηλώσει τότε η Χριστίνα

«Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, εγώ με τον Σάκη είχαμε χωρίσει ενάμιση μήνα. Ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που ήταν καιρό μαζί της και από την άλλη, όταν είπε ο Σάκης “εγώ για τη Μαριαλένα ήρθα”, σαν γυναίκα ένιωσα λίγο.

Χωρίσαμε γιατί έμαθα ότι ετοιμαζόταν να πάει στο Survivor που ήταν η Μαριαλένα, μου είχε κρύψει κάποια πράγματα κι έτσι… Όταν μου έγινε η πρόταση δεν ήξερα ότι θα πάει, τον συνάντησα στα γραφεία».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η πρώτη που μπήκε στο reality επιβίωσης και ακολουθησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά. Οι πρώτες μάλιστα μέρες της κοινής τους συνύπαρξης στο νησί ήταν δύσκολες.  Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήρθε και πάλι κοντά με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ εξομαλύνθηκαν και οι σχέσεις της με την Κεφαλά.

Επιπλέον υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι η Χριστίνα ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό ενός ακόμα ζευγαριού στο παιχνίδι αλλά επειδή λένε πως έχουν χωρίσει, η κοπέλα έχει ήδη αποχωρήσει και το αγόρι συνεχίζει να είναι στον Άγιο Δομίνικο, δε θα θέλαμε να γίνει σούσουρο!

Survivor: Όσα αποκάλυψε ο φίλτατος Παρτσώλης για τα λουκανικοπιτάκια!