Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor τόσο περισσότερο οι παίκτες αγγίζουν τα όριά τους. Κι αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο αφού γνωρίζουν ήδη την ψυχολογία του παιχνιδιού από τους προηγούμενους κύκλους αλλά μην ξεχνάμε ότι τώρα πρωταγωνιστούν νέες προσωπικότητες πολλούς από τους οποίους μπορεί να είδαν για πρώτη φορά!

Μπορεί οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να πήγαν διαβασμένοι, αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν συναντάς από κοντά 15-20 νέες προσωπικότητες με τους οποίους πρέπει να παίξεις μαζί, να φας μαζί, να κοιμηθείς και τελικά να αναμετρηθείς για το χρηματικό έπαθλο!

Ο παίκτης που φαίνεται να εκνευρίζεται σε αυτή την ψηφοφορία είναι τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βρέθηκε στον τάκο όσο και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στον οποίο έστρεψε και τα βέλη του ο προηγούμενος. Όπως χαρακτηριστικά λέει στο τρέιλερ ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος, δηλαδή ίδια… λέξη αλλά επί δύο για να φανεί το μέγεθος! Αιτία το γεγονός, ότι ενώ τον υποστήριζε εδώ και τρεις εβδομάδες, για να καλύψει τον ποπό του τον έβαλε υποψήφιο.

Ο Παναγιώτης όμως είχε την εξήγησή του. Όπως ανέφερε, ο Βασάλος παραγγέλνει τις ψηφοφορίες και δεν ήθελε να φανεία αυτό για να μην τους κράζουν οι Κόκκινοι.

Έτσι οι Μπλε καλούνται να αναμετρηθούν στον αποψινό αγώνα ασυλίας σε ένα στίβο απαιτητικό και έπειτα στο Συμβούλιο προφανώς και να πέσουν οι μάσκες!

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με Δημήτρη και Άννα-Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;

«Αν δεν έβλεπε κόκκινη ο Μπιέλ»

MasterChef: Ο Μότο μότο με την παντελονάτη συμπεριφορά θα πιάσει… πάτο πάτο!