Το Survivor συνεχίστηκε για ακόμα ένα βράδυ και οι κόντρες στον Άγιο Δομίνικο έδωσαν και πήραν! Οι παίκτες, βλέποντας να μπαίνουν κι άλλοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πρέπει να προσπαθήσουν να… επιβιώσουν! Ωστόσο πρέπει να μπουν στη διαδικασία να υποδεικνύουν και όσους πρέπει να… αποχωρήσουν!

Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο, οι Μπλε επικράτησαν εύκολα των Κόκκινων με το σαρωτικό 10-2 και αναγκάστηκαν να υποδείξουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Λόγω της υποψηφιότητας της Μελίνας την οποία οι Διάσημοι θεωρούν άδικη, ο… Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στον Βασάλο λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν ψηφίστηκε αυτός. «Είσαι στο απυρόβλητο και η ομάδα σου δεν τολμά να σκεφτεί ότι ίσως ψηφιστείς; Έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά με εμάς; Δεν θα ψηφίζεσαι;»

Αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης του την «είπε» και ο Βασάλος φρόντισε να απαντήσει με χιούμορ: «Εγώ έρθω για το ριάλιτι κι όχι για τα αγωνίσματα. Η ομάδα μου με κρατά γιατί τους χαροποιώ. Έχω έρθει ξεκάθαρα για το ριάλιτι. Όταν έρθετε στην μπλε ομάδα, ψηφίστε με. Η μπλε ομάδα δε με ψηφίζει, γιατί γουστάρει να είμαι εδώ πέρα. Τι θες τώρα; Τελείωσε. Τα παιδιά δεν θέλουν να με ψηφίσουν. Με το ζόρι να με ψηφίσουν, για να χαρείτε εσείς; Έχω έρθει για το ριάλιτι ξεκάθαρα. Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα» απάντησε μετά την έντονη αντιπαράθεση τους.

Εντωμεταξύ λίγο αργότερα, ο Μαρτίκας αποφάσισε να… αγαπηθεί με τον Βασάλο που φάνηκε να έχει κέφια!

Αν και νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας του επιτέθηκε αυτός μετά το αγώνισμα τάχθηκε υπέρ του λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της κόκκινης ομάδας και αν ψηφιστεί θα κάνει… προεκλογικό αγώνα για να μην φύγει από το παιχνίδι.

 

Survivor: Δείτε αποσπάσματα