Σκληρό αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star αφού όπως φαίνεται οι παίκτες, έξι εβδομάδες μετά την άφιξή τους στον Άγιο Δομίνικο, μοιάζουν έτοιμοι για το «ξεσκαρτάρισμα». Όσοι δεν αποδίδουν, δε φέρνουν νίκες και έπαθλα στην ομάδα τους, καλό είναι να παίρνουν το αεροπλανάκι και να πηγαίνουν σε άλλες παραλίες!

Οι μπλε φαίνεται να είναι στην τσίτα αφού οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση δε μοιάζει να είναι και το ιδανικό σενάριο! Τόσο ο Γκότσης και ο Μπόγδανος όσο και η Εύη δηλώνουν ότι ο Κρις ίσως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος ενώ ακούγεται να λένε τα εξής: «Ο Κρις χάνει πόντους για την ομάδα μας, ο Κρις δεν βλέπει ότι είναι ο πιο αδύναμος, ο Κρις δημιουργεί εντάσεις».

Εκείνος από την άλλη θεωρεί ότι όλοι τον χτυπούν επειδή δεν είναι υποκριτής! «Έπεσε η ομάδα μου να με φάει αλλά δεν είμαι υποκριτής σαν κάποιους άλλους» λέει αλλά και ποιος τον πιστεύει!

Στο τρέιλερ μεταφερόμαστε λίγο αργότερα στο στίβο μάχης που βλέπουμε σκληρά λόγια να ανταλάσσονται μεταξύ Μαρτίκα και Τάκη ενώ και ο Μπάρτζης συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Να κάνει κουβάρια τους αντιπάλους σχολιάζοντας τις επιδόσεις της Μελίνας και το γεγονός ότι δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα της ούσα… τραυματίας!

Εκείνη βέβαια δεν νιώθει άχρηστη όπως λέει και η συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναμένεται να είναι συγκλονιστική!

 

Survivor: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;