Έντονες αντιδράσεις ξεσήκωσε η προβολή του Survivor All Star της Κυριακής  αφού τα πλάνα με το νεκρό σαλάχι θύμωσαν τους τηλεθεατές!

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε η νικήτρια ομάδα, των Μαχητών αυτή τη φορά, πήρε το kit ψαρέματος και οι παίκτες, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο λόγω… πείνας, χάρηκαν πολύ!

Αμέσως ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βούτηξαν στη θάλασσα, προκειμένου να ψαρέψουν και να φάνε πια κάτι άλλο εκτός από καρύδα και ρύζι! Μάλιστα ο παίκτης των Μπλε κατάφερε να πιάσει ένα σαλάχι, που ζύγιζε πάνω από 30 κιλά!

Ωστόσο τα πλάνα που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter.

Ο Τάκης, αφού χτύπησε με το ψαροντούφεκο το σαλάχι, βγήκε έξω και ενώ αυτό ήταν ακόμα ζωντανό και σπαρταρούσε, οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και της Μπλε ομάδας είχαν μαζευτεί γύρω από αυτό και πανηγύριζαν.

Οι εικόνες αυτός προκάλεσαν χαμό στο Twitter και οι χρήστες τα έβαλαν με την παραγωγή που δεν έκοψε στο μοντάζ τα πλάνα αυτά.

Δείτε τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter:

Στο μεταξύ οι Κόκκινοι για μία φορά κατάφεραν να κατατροπώσουν τους Μπλε, αφού τους κέρδισαν με 10-3 και οι Μαχητές έπρεπε να υποδείξουν ένα παίκτη προς αποχώρηση.

Οι παίκτες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση αφού όλοι μίλαγαν για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενώ λίγο αργότερα υπέδειξαν μέσω της κάλπης τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος είναι για άλλη μια φορά ο Κρις Σταμούλης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ψηφίζοντάς τον είπε πως «οριακά δεν μας έχεις πει φέρτε μου παντόφλες κι εφημερίδα», για να δείξει πως δεν συμμετέχει τις δουλειές στην παραλία της ομάδας.

Survivor: Δείτε όσα έγιναν με το σαλάχι!