Το Survivor All Star ήρθε, με το επεισόδιο της Κυριακής (12/2) να μοιράζει εντάσεις αλλά και συνεχόμενες ήττες κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη… φασαρία στο συμβούλιο.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φάνηκε ωστόσο ότι συνεχίζει να απασχολεί ο… Σώζοντας αφού ο Βασάλος έριξε τα βέλη του για τον πρώην παίκτη λέγοντας:

«Το πρωί, που σηκωθήκαμε, κάναμε μια συζήτηση άκρως αστεία. «Θα μας λείψει αυτό» και «ναι, ήταν ένας καλός άνθρωπος». Εντάξει, ο άνθρωπος δεν πέθανε ούτε και έχει κάνει τίποτα σε εμένα αλλά να λέμε αλήθειες εδώ πέρα. Να λέμε ότι θα μου λείψει εκείνο και όταν ήταν εδώ πέρα λέγαμε μακάρι να φύγει και να τον ψηφίσουμε, δηλαδή δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να είμαι ωμός, να είμαι κυνικός αλλά έκανε πάρα πολύ καλό στην ομάδα αυτή η αποχώρηση».

«Ήρθε, φέραμε μια νίκη στις δύο ομάδες και… έφυγε η γκαντεμιά! Εγώ κάλτσα τον θεωρούσα! Δεν πήραμε τίποτα με τον Σώζοντα οπότε, για μένα, καλώς και έφυγε» τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο μεταξύ οι Κόκκινοι για μία φορά κατάφεραν να κατατροπώσουν τους Μπλε, αφού τους κέρδισαν με 10-3 και οι Μαχητές έπρεπε να υποδείξουν ένα παίκτη προς αποχώρηση.

Οι παίκτες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση αφού όλοι μίλαγαν για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενώ λίγο αργότερα υπέδειξαν μέσω της κάλπης τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος είναι για άλλη μια φορά ο Κρις Σταμούλης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ψηφίζοντάς τον είπε πως «οριακά δεν μας έχεις πει φέρτε μου παντόφλες κι εφημερίδα», για να δείξει πως δεν συμμετέχει τις δουλειές στην παραλία της ομάδας.

Ο Κρις θύμωσε με την υποψηφιότητά του και μάλιστα έφτασε στο σημείο πως θα έπρεπε να έχει βγει η Μελίνα Μεταξά, η οποία είναι τραυματίας.

Όμως η Μελίνα φρόντισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενώ έριξε τα βέλη της στον Κρις λέγοντας πως κάθεται όλη μέρα στην καλύβα και δεν προσφέρει στην ομάδα, ενώ ο Κρις δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους Κόκκινους συμφώνησαν στο ότι θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί η Μελίνα.

Survivor: Δείτε τι είπε η Μελίνα