Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν στο πού πηγαίνουν τελικά οι παίκτες του Survivor, προκαλούν τουλάχιστον… ταραχή ενώ οι παίκτες που είτε έχουν επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είτε δεν πήγαν ακόμα τουλάχιστον, σοκάρουν!

Σειρά έχει και πάλι ο Τριαντάφυλλος που έχει καταφέρει να μας εξιτάρει με τα όσα αποκαλύπτει χωρίς καν να έχει σηκωθεί από τον καναπέ του!

Και βέβαια αναφερόμαστε στο χθεσινό επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου προβλήθηκε ένα πλάνο που δείχνει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μάλλον είναι… καυτό!

Οι δύο Μαχητές ξαφνικά σηκώθηκαν από την καλύβα τους και έφυγαν κρυφά μέσα στο δάσος. Μετά από λίγη ώρα τους είδαμε να ξαναγυρνάνε μαζί και να πέφτουν για ύπνο.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός και φρόντισε να «καρφώσει» την παραγωγή του reality επιβίωσης και να αποκαλύψει ότι Βασάλος και Μαριαλένα έφυγαν από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Ο αγαπημένος Ροδίτης τραγουδιστής και συνθέτης άφησε να εννοηθεί τη σχέση του γυμναστή και της λίαν προσφάτως χωρισμένης Σταυρούλας ενώ έδειξε να υποστηρίζει τους φίλους του, Σάκη και Μαριαλένα.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

 

Survivor: Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day