Σε τρεις ταινίες, διεθνών παραγωγών, με αξιόλογους ρόλους θα μετάσχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Θα συμπρωταγωνιστήσει με Αλιφέρη, Παπαθωμά, Θωμοπούλου, Αλεξανιάν και Νικολαΐδη. Κι ας τον περίμεναν όλοι στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα η πρώτη ταινία την οποία αναμένεται να δούμε μέσα στο 2024 τιτλοφορείται ως «Queen of Heaven» και θα συμμετάσχουν ξένοι, αλλά και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί. Σκηνοθέτης θα είναι ο Γιάννης Στραβολαίμος ο οποίος είχε «υπογράψει» την ταινία «Το δείπνο του βοσκού» με πρωταγωνιστή τον Αποστόλη Τότσικα στον ρόλο του Ιησού Χριστού.

Στο «Queen of Heaven» ο Ντάνος πρόκειται να υποδυθεί τον Άγιο Λογγίνο τον εκατόνταρχο, ενώ ακόμη θα παίξει η Θεοφανία Παπαθωμά ως σύζυγος του Πόντιου Πιλάτου, αλλά και η Έλενα Θωμοπούλου (ως Δάμαρι, η πρώτη Αθηναία γυναίκα που πίστεψε στο κήρυγμα του αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο) που έπαιξε στο «The sheperd» με τον Τότσικα.

Στην εν λόγω ταινία θα δούμε κι άλλους Έλληνες ηθοποιούς όπως τη Μαρία Αλιφέρη, τον Σταύρο Νικολαΐδη, τη Χριστίνα Αλεξανιάν, τον Κωστή Σαββδιάκη, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο κ.α.

Από εκεί και πέρα η δεύτερη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τίτλος «Sessions»: A hip-hop horror movie» η οποία θα διαδραματίζεται στην πόλη Ράλει της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Στιβ Τόλιν και ο Ντόνοβαν Γουάτσον, με τον πρώτο να είναι ιδιοκτήτης ενός στούντιο ειδικών εφέ, το οποίο έχει βραβευτεί μάλιστα.

Ο Ντάνος όμως που έκανε… πέρα το Survivor All Star θα πρωταγωνιστήσει και σε μία ακόμη διεθνή παραγωγή. αγγλική μάλιστα, με τίτλο «The lost ship» που θα βγει στις αίθουσες το 2024.

Εκεί θα υποδυθεί τον κυβερνήτη ενός ουκρανικού φορτηγού πλοίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παραγωγής σχετικά με την υπόθεση αναφέρονται: «Η ανθρωπότητα, που κάποτε σώθηκε από θεϊκή δεξιότητα του Manu, του Νώε και το Nooh χρειάζεται ξανά έναν σωτήρα. Θα μπορούσε το χαμένο πλοίο να είναι αυτό που θα σώσει την ηθική μας, που πνίγεται σήμερα; Κρατήστε την ελπίδα, γιατί μερικές φορές το να χαθούμε είναι ο μόνος τρόπος να βρεθεί».

Πλέον αναμένουμε να δούμε τις ταινίες αυτές τόσο για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου όσο και για αυτή των υπόλοιπων Ελλήνων ηθοποιών.