Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ένας από τους διάσημους που αρνήθηκαν να μπουν στο «Survivor All Star» και σε συνέντευξή του στο περιοδικό «OK» και τον Γιώργο Πράσινο, απάντησε στο γιατί είπε «όχι», αλλά και με τι ποσό θα έλεγε το «ναι».

Μεταξύ άλλων το μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε γιατί δεν μπήκε αυτή τη φορά στο Survivor: «Είναι πολύ ευχάριστο να το ακούω αυτό, έως και τιμητικό. Έλαβα πολλη αγάπη μέσα από μηνύματα και πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο. Μέσα δεν ένιωθα ότι ήθελα να παω. Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ εκεί. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και παρακολουθώντας τα ελληνικά αλλά και τα τουρκικά Survivor, παρατήρησα πως ήμουν ο μοναδικός που ενώ βγήκα πέμπτος νικητής, δεν ήμουν ο πέμπτος καλύτερος, γεγονός δείχνει οτι βρέθηκα σε αυτή τη θέση από την αγάπη του κόσμου και από τον χαρακτήρα μου», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν του έγινε πρόταση να συμμετάσχεις στο Survivor All Star και αν ναι, αν ήταν το οικονομικό ένας από τους λόγους που είπες όχι; «Ναι φυσικά μου έγινε πρόταση. Δεν παζάρεψα τα χρήματα γιατί μέσα μου κάτι μου είπε “όχι”», εξήγησε.

Οσο για το ότι ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως δεν θα πήγαινε στο Survivor ακόμη κι αν του έδιναν 20.000 ευρώ και αν ο ίδιος θα πήγαινε με αυτό το ποσό, το μοντέλο και ηθοποιός απάντησε: «Σίγουρα θα ήταν πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι ένα μεγάλο ποσό που δεν το αρνείσαι χωρίς δεύτερη σκέψη».