Ένας χαμός αλλά πάντα με… πολιτισμό έγινε μεταξύ του πρώην παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνου Βασάλου και του δημοσιογράφου της εκπομπης του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, Νίκο Παρτσώλη!

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες εμφανίσεις που έκανε ο γυμναστής, έχει έρθει εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο από τον οποίο ούτε αυτός δεν περίμενε ότι θα έφευγε!

Τη νύφη μάλιστα φάνηκε να την πληρώνει και ο Νίκος Παρτσώλης κατά του οποίου υπήρξε ευθεία επίθεση από τον Βασάλο για τα όσα έχει πει κατά καιρούς στην εκπομπή.

«Άρχισε το γλείψιμο από τώρα, του Παρτσώλη, φοβάται μάλλον. Μην τσακωθούμε τώρα, τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ», δήλωσε ο Βασάλος.

«Ευχαριστώ πολύ Έλενα ήσουν πολύ αντικειμενική, σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εμμονή μαζί μου. Και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται αυτή τη στιγμή δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό», με τον δημοσιογράφο να αντιδρά: «Όποιος δεν σε στηρίζει, είναι εμμονικός. Εγώ, ο Γεωργιάδης, η Μαγγίρα, η Ζηρδέλη»,

«Εγώ δεν έχω ανάγκη να με στηρίξει κάποιος, με ενδιαφέρει να λέγονται τα πράγματα έτσι όπως γίνονται και όχι να παραφράζονται. Νίκο», είπε ο πρώην παίκτης  με τον Νίκο Παρτσώλη να λέει: «Ο Κωνσταντίνος το θεωρεί πως εγώ τον πέταξα από το παιχνίδι από το παραθυράκι αυτό που βγαίνω 5 λεπτά. Αυτό μου έλεγες πριν».

«Βγήκε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που θα έπρεπε να είναι. Δε με κατέστρεψες, έβαλες και εσύ το χεράκι σου όμως. Αν κατάφερα και εγώ να χειραγωγήσω 38 παίκτες να μη με ψηφίζουν, θα ήμουν πολύ μεγάλος μάγκας. Έπρεπε να έχω βγει νικητής»

«Δεν είχα κινητό, όπως έλεγες στο twitter, Νίκο μου. Ήξερες εσύ ότι έχω κινητό και δεν το ήξερε η παραγωγή, να με αποβάλλει; Στο μετέφεραν από ‘κει…» ενώ στη συνέχεια είπε: «Ερχόμενος προχθές στον Νίκο Μουτσινά, μου είπαν ότι ο Νίκος Παρτσώλης έβγαινε στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ και έλεγε αυτό κι αυτό…».

Φ.ΣΚ.: Ποιος διαδρόμους βρε αγόρι μου; Τον είδες τον διάδρομο, μόνοι μας είμαστε, δεν έχει κι άλλη εκπομπή εδώ.

Κ.Β.: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μου το είπε, δεν θα μου έλεγε ψέματα.

Φ.ΣΚ.: Ποιος είναι αυτός που σου το είπε;

Κ.Β.: Νίκο μου, αν κάνω λάθος, σου ζητώ συγγνώμη.

 

Survivor: Δείτε τον χαμούλη!