Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή της από το Survivor, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει μιλήσει πουθενά για το τι πραγματικά συνέβη στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!

Ωστόσο, επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία όπως έχει πει και η Μαρινέλλα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη νεαρή αθλήτρια να μιλήσει αλλά μέσα από πράξεις!

Όπως έγινε γνωστό,η πρώην παίκτρια του reality στρέφεται εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δικηγόροι της μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA όπου και αναγνώστηκε το εξώδικο.

Τα τρία θέματα που απασχολούν είναι το συμβόλαιο που ακόμα δεν έχει στα χέρια της. Επίσης το γεγονός ότι κοιμόταν εννέα μέρες με άνθρωπο της παραγωγής. Επιπλέον ο συγκεκριμένος άντρας της έδινε τρία ψυχοφάρμακα την ημέρα!

Survivor: Διαβάστε το εξώδικο!

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Survivor: Δείτε το απόσπασμα!