Τα νούμερα τηλεθέασης του SURVIVOR έδειξαν ότι σάρωσε το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Βέβαια δε θα πρέπει να επαναπαυτούν μιας και ήταν αναμενόμενο, ότι ο κόσμος θα καθόταν έστω από περιέργεια να δει πάλι γνώριμες φάτσες, να επιστρέφουν στα νερά της Καραϊβικής.

Με ξέρετε πλέον, δε θα μιλήσω σοβαρά για το reality αλλά θα δούμε τι έγινε χθες στο παιχνίδι, από μια άλλη οπτική, πιο fun. Θα το έχετε ήδη δει ή έστω θα έχετε διαβάσει το τι έγινε, πώς χωρίστηκαν οι ομάδες, ποιος κέρδισε και τελικά ποιος ήταν υποψήφιος, δε νομίζω να περιμένετε από εμένα να σας τα πω.
Η πρεμιέρα έγινε με κοκτέιλ λουκ για τα περισσότερα κορίτσια και με ειδική αμφίεση για μπουζούκια για τους άντρες, όχι για όλους. Για κάποιους ήταν ευκαιρία να ανοίξουν το τριώδιο και ντύθηκαν James Bond 007 και το πιο εξεζητημένο ως αρχαίος Έλληνας Θεός.

Τι πιο φυσιολογικό να βρεθείς στην πρεμιέρα του SURVIVOR (και ειδικά σε μια χώρα ζεστή) ντυμένος στα χρυσά και γεμάτος χρυσό make up, που μετά από λίγη ώρα είχε αρχίσει να ξεβάφει. Αλλά ποια είμαι εγώ να σχολιάσω για τη μόδα? Να φανταστώ δε μετράνε τα 5 χρόνια που έβλεπα GNTM? Ούτε οι 4 σεζόν My style rocks? Παρεμπιπτόντως επανέρχεται την άλλη Δευτέρα με αέρα GNTM, αλλά έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε!

Στο θέμα μας γιατί μπορώ άνετα να ξεφύγω πάλι. Να πω τη μαύρη μου αλήθεια λίγο βαρέθηκα με το αγώνισμα, όχι ως παιχνίδι αλλά κάπως δεν μπορούσα να φανατιστώ με κάποια ομάδα. Θα το πω και ας γίνομαι κουραστική, έλειπε ο Ντάνος από τον αγώνα αλλά οκ επιλογή του ήταν να μην καεί. Ενώ τους ξέρουμε όλους, κάπως στο αγώνισμα ήταν όλοι αγαπημένοι μεταξύ τους και κάτι δεν έβγαινε … ξέρουμε κάποιοι θέλουν λίγο να εκραγούν.

Και η έκρηξη ήρθε αλλά λίγο αργότερα. Πως λέγεται μια παροιμία, «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει» ε αυτό γινόταν στην ομάδα των μαχητών-μπλε όταν έφθασε η ώρα να φτιάξουν την καλύβα τους (για όσους δεν το ξέρουν έχασαν έπαθλο και ασυλία), όπου υπάρχουν πολύ έντονες προσωπικότητες και ήθελαν να επιβληθεί η άποψή τους. Ο Έλληνας Θεός … aka Περικλής Κονδυλάτος έπαθε 2021 και αντί να έχει απέναντι του τον Τριαντάφυλλο, είχε τον Τάκη Καραγκούνια, που απλά τον άκουγε αλλά τον αγνοούσε. Θα ζήσουμε ένα déjà vu με πρωταγωνιστή τον Περικλή και σε δεύτερους ρόλους διάφορους παίχτες από την μπλε ομάδα. Άρε Ντάφυ λείπεις … θα έλεγε εδώ ο Acun εμένα πάλι δε με νοιάζει. Όσοι έβλεπαν το περσινό SURVIVOR θα θυμούνται ότι ο Τάκης είναι σπίρτο αναμμένο και με τον Περικλή δίπλα του δε θα θέλει πολύ για να μπουρλιοτιάσει!

Όσον αφορά τα ζευγάρια του παιχνιδιού, όπως το περιμέναμε χωρίστηκαν και λογικό ήταν αλλά δεν μας έκανε εντύπωση ο χωρισμός αλλά η ατάκα του Γιώργο Λιανού να σχολιάζει τη σχέση Βαλαβάνη και Βασάλου ως it’s complicated. Χθες τα έβλεπα τα ζευγάρια να χωρίζονται ξέρετε τι σκέφτηκε το μικρό πονηρό μου μυαλό? Να χωρίσει κάποιο ζευγάρι και να προκύψει νέα σχέση μέσα στο παιχνίδι … πόσο θα το ήθελε αυτό η παραγωγή, ποιος ξέρει μπορεί ήδη να έχει γραφτεί ως σενάριο … τα λεφτά είναι πολλά και οι μήνες ατελείωτοι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού!
Επειδή όλους τους παίχτες τους έχουμε δει να αγωνίζονται στο SURVIVOR και έχουμε δει τους χαρακτήρες τους κάτω από πίεση, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αληθινοί χαρακτήρες κρύβονται … είναι βέβαια πολύ νωρίς αλλά πιστεύω στις καλύβες των δυο ομάδων θα γίνει σύντομα χαμός. Όλοι έχουν πάει να το κερδίσουν και για το γόητρο αλλά κυρίως για τα λεφτά.

 

Survivor All Star: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Αυτή η νύχτα μένει: Τι συμβαίνει με την 2η σεζόν στον ALPHA