Στο φως όλα τα μυστικά του Survivor! Ποια συμβόλαια και ποιες… μηνύσεις και ποια εξώδικα! Όλα στο φως για να ξέρουν οι τηλεθεατές τι ακριβώς γίνεται εκεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Αυτό που πάντα απασχολούσε το κοινό ήταν τι ακριβώς ειπώθηκαν στις καλύβες των παικτών και των δύο ομάδων όταν δε γράφει η κάμερα! Ή μήπως τελικά γράφει;

Τα drone βεβαίως είναι βασικοί βοηθοί της παραγωγής αφού καταφέρνουν να εντοπίσουν όσους απομακρύνονται και μάλιστα χωρίς καμία ενημέρωση.

Όμως τα ακουστικά προφανώς δεν είναι σαν του Αστυνόμου Σαΐνη! Όλα αυτά όμως κάποτε τελειώνουν αφού όπως μας αποκάλυψε ο αγαπημένος Νίκος Παρτσώλης στη Φαίη Σκορδά σήμερα στο «Πρωινό μας», μόλις ολοκληρωθεί πλέον η σύνθεση των ομάδων στον Άγιο Δομίνικο και κλειδώσει η πόρτα, θα υπάρξει τρόπος που όλοι οι τηλεθεατές θα ακούσουν τα… μυστικά τους!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να γίνει αυτό τεχνικά όμως το θέμα είναι ένα: Μόλις μπει και ο τελευταίος συμμετέχων στον διαγωνισμό, θα καταλάβουμε τι πάει να πει σκληρό ριάλιτι.

Δεν είμαστε βέβαια σε θέση να γνωρίζουμε τι αναφέρεται στα συμβόλαια των παικτών αναφορικά με την αδιακρισία και κατά πόσο θα μπορούν να καταγράφονται όλα ελεύθερα! Ωστόσο ποιοι είμαστε εμείς που θα γνωρίζουμε τα συμβόλαια; Εδώ δεν τα έχουν οι ίδιοι οι παίκτες… Ασημίνα εσύ;

Survivor: Δείτε το απόσπασμα