Μία μόλις ημέρα μετά την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Survivor All Star και τα γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πραγματικά σοκάρουν (που λέει ο λόγος εννοείται αφού τίποτα πλέον δε μας σοκάρει).

Όπως είδαμε, στο πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας τη νίκη πήραν οι Διάσημοι, και έτσι η μπλε ομάδα ααναγκάστηκε να οδηγηθεί στο πρώτο συμβούλιο του νησιού όπου πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, προφανώς και δε χάρηκε ενώ σχολίασε καυστικά το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον Σάκη Κατσούλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό μας  ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, πριν από λίγες ώρες συνέβη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι πρόκειται για γυναίκα, δίχως να αποκαλύψει το όνομά της. Κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχώρησε είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε μόνο ότι στην απόφασή της αυτή θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογικοί λόγοι!

Αυτά βέβαια συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο! Τι ακριβώς όμως συνέβαινε την ίδια ώρα στην Ελλάδα;

Πρώην παίκτες του ριάλιτι συνευρέθηκαν προκεμένου να δουν μαζί τους συμπαίκτες με τους οποίους μοιράστηκαν το ίδιο… σανίδι αλλά και να σχολιάσουν ή να δώσουν… προγνωστικά, για τις επόμενες αγωνιστικές πίστες!

Η Λάουρα Νάργες, ως μωρομάνα, δεν έφυγε από το σπίτι με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, αλλά υποδέχτηκε την Σάρα Εσκενάζι όσο και τη Σόφη Πασχάλη ενώ μαζί είδαν το παιχνίδι ο αγαπημένος Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά.

«Χωρίς εσένα πώς θα κάνουν 60% ε;» ρωτά ο Παππάς ενώ ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι στηρίζει τους Κόκκινους λέγοντας:

«Πάμε κόκκινη ομάδα, red μόνο».

Δείτε το ρεπορτάζ για το Survivor!