Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε στις πρώτες του δηλώσεις πριν την έναρξη του All Star Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός του δημοφιλούς reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις αμοιβές των παικτών, στις λιγοστές απουσίες που θα υπάρχουν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει ο Τριαντάφυλλος στην πορεία του παιχνιδιού.

«Το All Star είναι έτσι, δεν μπορείς να έχεις όλους τους παίκτες, κάποιοι θα είναι μέσα, κάποιοι δεν θα είναι. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν, κάποιοι επίσης έχουν δουλειές, κάποιοι δεν θέλουν, είναι φυσικό.

Πώς μπορείς να κάνεις ένα All Star με όλους τους παίκτες; Αν με ρωτάτε 90% είναι μαζί μας. Για εμένα το All Star δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρνεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό σόου με αυτούς που θέλουν να είναι μέσα στο σόου», είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω για τα χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτά. Με τα χρήματα που τους πληρώνουμε, καλύπτουμε μόνο το χρόνο που θα χάσουν από τις δουλειές τους. Δεν προσπαθούμε να τους κάνουμε πλούσιους» ανέφερε για τις αμοιβές των παικτών.

Όσο για τον λόγο που δεν ακολουθούσε τον Γιώργο Λιανό στα social media; «Θα τον ακολουθήσω αμέσως. Δεν ξέρω το λόγο που δεν τον ακολουθώ. Χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου επαγγελματικά κι υπάρχει μια ομάδα οκτώ ατόμων που χειρίζεται το Instagram. Τους ακολουθώ όλους από το ψεύτικο προφίλ μου… Στο Instagram μπορεί να γίνου λάθη και να σχολιαστούν τα σχόλιά μου. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ ένα ψεύτικο προφίλ κι ακολουθώ τον παρουσιαστή, όπως κι όλους. Ο Γιώργος είναι αδερφός μου. Ξέχασα να τον ακολουθήσω και θα τον ακολουθήσω».

Τέλος, για τον Τριαντάφυλλο που δεν είναι στους αρχικούς 26 παίκτες που πέταξαν σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο τόνισε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι “αδερφός μου”, είναι φανταστικός διαγωνιζόμενος. Μιλάμε και στο Instagram. Δεν είναι μαζί μας αλλά τον αγαπάμε. Ο Θεός ξέρει αν θα μπει μετά στο Survivor».