Το Survivor All Star είναι μεν ένα παιχνίδι «αγωνιστικό» αφού οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν ουσιαστικά μέσω των αγωνισμάτων στα οποία καλούνται να δώσουν τη μάχη τους με ελάχιστες δυνάμεις, αλλά επιπλέον είναι ένα ριάλιτι. Επιβίωσης μεν αλλά ριάλιτι.

Έτσι, κι επειδή ο Ατζούν δεν είναι από τους τύπους που θέλουν γκρίνιες από το κανάλι στο οποίο φιλοξενείται το σόου λόγω χαμηλών πτήσεων στα νούμερα, δηλαδή από το ΣΚΑΪ, έχει βαλθεί να τα κάνει όλα… ρημαδιό, αρκεί να γίνει ο σκοπός του πραγματικότητα. Και όπως κάθε παραγωγός, έτσι και ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Πώς όμως σκοπεύει να το κάνει αυτό; Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι τα αγωνίσματα στους στίβους μάχης θα είναι πιο δύσκολα από ποτέ. Αλλά αρκεί αυτό; Όπως και να έχει, κάποια ομάδα θα κερδίσει και θα… φάει και κάποια θα χάσει και θα… πεινάσει. Έτσι, μέχρι την επόμενη φορά που θα πρέπει να αγωνιστούν, το ενδιαφέρον θα πρέπει να μείνει αμείωτο. Και πώς θα το καταφέρει αυτό;

Ο πολυμήχανος παραγωγός έχει πει ότι στο παιχνίδι πρόκειται να μπουν κι άλλοι παίκτες προκειμένου να καλύπτονται τα κενά! Είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος;

Μήπως ο απώτερος σκοπός του είναι να το γυρίσει με την ίντριγκα σε… Τόλμη και Γοητεία; Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι ο Ατζούν βάζει στο παιχνίδι την Χριστίνα Κεφαλά η οποία, να θυμήσουμε πως όλως τυχαίως, είναι πρώην του Σάκη Κατσούλη!

Επιπλέον, ο «Φώσκολος» του ριάλιτι, δεν πρόκειται να βάλει την Χριστίνα στην ομάδα που είναι η Μαριαλένα αλλά στου Σάκη!

Βέβαια, το ζευγάρι Σάκη-Μαριαλένας, δε φοβάται τίποτα. Έχουν δοκιμαστεί και όλα ευχόμαστε να πάνε κατ’ ευχήν!

Survivor All Star: Αυτή η γυναίκα μπαίνει για να «διαλύσει» Σάκη – Μαριαλένα

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Survivor All Star: Αυτοί οι πρώην παίκτες είδαν μαζί το πρώτο επεισόδιο